Πώς να εισαγάγετε κωδικό πρόσβασης της τοποθεσίας FTP στον Internet Explorer

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 135975 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε τον Microsoft Internet Explorer έκδοση 4.x ή νωρίτερα, για να προσπαθήσετε να συνδεθείτε σε μια τοποθεσία File Transfer Protocol (FTP), χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση Uniform Resource Locator (URL) ή το Internet στη φόρμα
ftp://ΧΡΗΣΤΗΣ:PASSWORD@ftpserver/διαδρομή URL
ενδέχεται να λάβετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:
 • Η προσπάθεια για να ανοίξετε την "ftp: / /ΧΡΗΣΤΗΣ@ftpserver/διαδρομή URL"απέτυχε ή ακυρώθηκε.
 • Ο κωδικός πρόσβασης δεν επιτρέπεται.
Όταν χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 5 x και 6 για να προσπαθήσετε να συνδεθείτε με μια ασφαλή τοποθεσία FTP, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά το άνοιγμα του φακέλου στο διακομιστή FTP. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δικαιώματα πρόσβασης σε αυτόν το φάκελο.

Αιτία

Microsoft Internet Explorer δεν υποστηρίζει ασφαλή κωδικό πρόσβασης ερώτηση για συνδέσεις FTP.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Όταν χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 5.x και 6 για να προσπαθήσετε να συνδεθείτε με μια ασφαλή τοποθεσία FTP, επιλογή στο μενού "αρχείο", "Σύνδεση ως" δεν θα εμφανιστεί εάν "Ενεργοποίηση προβολή φακέλου για τοποθεσίες FTP" στην καρτέλα "για προχωρημένους" Επιλογές Internet δεν είναι επιλεγμένο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε την κατάλληλη μέθοδο:

Internet Explorer 4.x ή παλαιότερη έκδοση

Για να συνδεθείτε σε μια τοποθεσία FTP που απαιτεί κωδικό πρόσβασης στον Internet Explorer 4.x ή παλαιότερη έκδοση, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL σε αυτήν τη φόρμα
ftp://ΧΡΗΣΤΗΣ:PASSWORD@ftpserver/διαδρομή URL
Όπου ΧΡΗΣΤΗΣ είναι το όνομα χρήστη ftpserver είναι η διεύθυνση διακομιστή ftp,PASSWORD είναι ο κωδικός πρόσβασης και διαδρομή URL είναι ο κατάλογος για να συνδεθείτε στο.

Εάν είστε μέλος ενός τομέα, στη συνέχεια "ftp: / /τομέα\όνομα_χρήστη:PASSWORD@διαδρομή URL"ενδέχεται να αποτύχει, επειδή ανάστροφη κάθετο (\) αποστέλλεται ως κατεξοχήν χαρακτήρα και ο Internet Explorer αναζητά σωστά ένα αρχείο αντί για την ανάλυση μια διεύθυνση Web. Αλλάζοντας την ανάστροφη κάθετο (\) με το τομέα\όνομα_χρήστη To όνομα_τομέα % 5Cusername λειτουργεί σωστά.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Όταν χρησιμοποιείτε τα βήματα αυτού του άρθρου για να συνδεθείτε με μια ασφαλή τοποθεσία FTP, το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης ενδέχεται να εμφανιστεί σε απλό κείμενο στη γραμμή τίτλου του Internet Explorer ή γραμμή κατάστασης, ενώ είστε συνδεδεμένοι σε τοποθεσία FTP.

Internet Explorer 5.x και 6

Για να συνδεθείτε με μια ασφαλή τοποθεσία FTP στον Internet Explorer 5.x και 6:
 1. Συνδεθείτε με την τοποθεσία FTP της επιλογής σας, κάντε κλικ στο κουμπί OK Εάν λάβετε ένα μήνυμα λάθους, κάντε κλικ στο κουμπί Το αρχείο, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση ως.
 2. Με το Όνομα χρήστη πλαίσιο, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο TAB.
 3. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας την Κωδικός πρόσβασης πλαίσιο και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο Σύνδεση.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης που εισάγετε στο παράθυρο διαλόγου σύνδεση ως πέρασε ως απλό κείμενο και μπορεί να εμφανίζεται στη γραμμή τίτλου του Internet Explorer ή τη γραμμή κατάστασης, ενώ είστε συνδεδεμένοι με την τοποθεσία.

Περισσότερες πληροφορίες

Σημειώστε ότι αυτό δεν είναι μια ασφαλή μέθοδο για τη σύνδεση, όπως ο κωδικός πρόσβασης είναι με δυνατότητα προβολής σε μορφή απλού κειμένου. Εάν χρειάζεστε πρόσθετη ασφάλεια, χρησιμοποιήστε τον πελάτη FTP (Ftp.exe) που περιλαμβάνεται στην έκδοση των Windows 95 ή Windows 98.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 135975 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Internet Explorer 2.01
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kberrmsg kbhowto kbusage kbmt KB135975 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:135975

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com