A Regisztrációs Adatbázis szerkesztő lehet, hogy nem tudja importálni a Nyilvántartást egy hosszú bejegyzés miatt

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 132064 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU132064
FONTOS: Ez a cikk a Rendszernyilvántartás szerkesztéséről tartalmaz információt. Mielőtt szerkesztené a Rendszernyilvántartást, győződjön meg arról, hogy vissza tudja-e állítani azt, ha egy hiba jelentkezne ezek után. Segítséget a regedit.exe súgójában a "Regisztrációs adatbázis visszaállítása" témakörben vagy a regedt32.exe súgójában a "Regisztrációs adatbázis kulcs visszaállítása" témakörben kaphat.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Amikor importálni próbálja a Nyilvántartást a regedit.exe segítségével valós módban, lehet, hogy a következő hibaüzenetek egyikét kapja:
  • Rendszernyilvántartást nem lehet megnyitni (14) – system.dat
  • Hiba a rendszernyilvántartás elérésekor: A fájl lehet, hogy nem teljes.

Oka

A regedit.exe valósmódú részével lehetőség van arra, hogy exportáljuk, importáljuk és létrehozzuk a rendszernyilvántartás fájlokat. A Regedit.exe egy belső valósmódú regisztrációs könyvtárat használ ezeknek a feladatoknak a megvalósításához. A valós-módú kódnak bizonyos problémája van a nagy Regisztrációs fájlokkal ebben a könyvtárban

Például, ha sok alkalmazás van telepítve, a HKEY_CLASSES_ROOT elég hosszú, nagy lehet. Ha a szerkezet egy része túl sok helyet foglal a konvencionális memóriában, a rendszernyilvántartás nem lesz elérhető.

A megoldás

FIGYELMEZTETÉS: A Rendszernyilvántartás szerkesztő helytelen használata, helyrehozhatatlan hibát okozhat, ami a Windows 95 újratelepítéséhez is vezethet. A Microsoft nem vállal garanciát, azokra a problémákra, amelyek a szerkesztő helytelen használatából származnak. A Regisztrációs Adatbázis szerkesztőt mindenki a saját felelősségére használhatja.

A nyilvántartás szerkesztéséhez segítséget, a regedit.exe súgójának "Kulcs és Érték megváltoztatása" témakörében vagy a regedt32.exe súgójának "Regisztrációs adat szerkesztése" témakörében kaphat. Javasoljuk, hogy a nyilvántartás szerkesztése előtt készítsen biztonsági másolatot a regisztrációs fájlokról.

Használja a Nyilvántartás szerkesztőt védett módban, hogy megoldjuk a problémát.

A Nyilvántartás importálásához segítséget a regedit.exe súgójának "Regisztrációs adatbázis importálása" témakörében kaphat.

Állapot

A Microsoft elismeri, hogy ez egy létező probléma a Windows 95-ben. Továbbra is dolgozunk ezen a problémán és ha ezzel kapcsolatban új információval szolgálhatunk, azt itt közöljük.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 132064 - Utolsó ellenőrzés: 2000. december 15. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows 95
Kulcsszavak: 
kberrmsg kbtool win95 kbusage KB132064
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.
Már nem támogatott termékekre vonatkozó Tudásbázis-tartalom – Felelősséget kizáró nyilatkozat
Ez a cikk a Microsoft által már nem támogatott termékekre vonatkozik, ezért a továbbiakban tartalma már nem frissül, jelenlegi állapotában lesz elérhető.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com