Gebruik de Register-Editor in Real-modus

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 131352 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Belangrijk: Dit artikel bevat informatie over het bewerken van het register. Voordat u het register bewerkt, moet u eerst een back-up van maken de registerbestanden (System.dat en User.dat). Beide zijn verborgen bestanden in de Windows-map.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Het register is een systeemomvattende database gebruikt voor het opslaan van Windows 95 soft- consumptieaardappelen en hardware-configuratie-instellingen. Het register bestaat uit de Bestanden System.dat en User.dat, die in de map Windows bevinden zich. Deze reservekopie bestanden System.da0 en User.da0 na elke geslaagde opstartprocedure van Windows 95.

Windows 95 bevat een programma met de Register-Editor (Regedit.exe) die wordt uitgevoerd zowel de real-modus MS-DOS-omgeving en de Windows protected-modus omgeving. Wanneer moet u het register wijzigen zonder Windows te starten 95, gebruikt de Register-Editor in real-modus. De schakelopties in vermeld in dit artikel werken alleen in real-modus.

Meer informatie

Waarschuwing: Onjuist gebruik van Register-Editor kan ernstige problemen die mogelijk moet u Windows 95 opnieuw te installeren. Microsoft kan niet garanderen. problemen die voortkomen uit een onjuist gebruik van Register-Editor kan opgelost. Gebruik de Register-Editor op eigen risico.

Opmerking: voor informatie over het bewerken van het register, de wijzigen bekijken Sleutels en waarden on line Help-onderwerp in de Register-Editor (Regedit.exe). Opmerking Maak een reservekopie van de registerbestanden (System.dat en User.dat) voordat u het register bewerken.

Exporteren, wijzigen en vervolgens importeren in de Register-Editor met registergegevens real-modus als volgt:
 1. Start de computer opnieuw op. Als u het bericht ' starten van Windows 95 ' ziet Druk op F8 en kies vervolgens Veilige modus alleen MS-DOS-Prompt uit de In het opstartmenu.
 2. Ga naar de map waarin Windows 95 is geïnstalleerd door de volgende opdracht bij de opdrachtprompt en druk op ENTER
  cd\<windows> </windows>
  <windows>is waar de map waarin Windows 95 is geïnstalleerd. </windows>
 3. Maak een reservekopie van het register. Typ hiervoor de volgende opdrachten op de opdrachtprompt, druk na elke opdracht op ENTER:
  attrib -s -h - r *.dat
  user.dat user.sav kopiëren
  system.dat system.sav kopiëren
  Zie voor meer informatie over reservekopieën van het register de volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  132332 Reservekopie maken van het register
 4. Typ de volgende opdracht op om het register exporteren naar een tekstbestand de opdrachtprompt en druk op ENTER:
  regedit /e registry.txt
  Deze opdracht exporteert het System.dat en User.dat bestanden. Door Standaard Registry.txt-bestand is opgeslagen in de map van waaruit u Start Register-Editor.

  Typ het volgende om een registersleutel naar een tekstbestand exporteren opdracht bij de opdrachtprompt en druk op ENTER
  regedit /e regkey.txt<registry key=""> </registry>
  <registry key="">is waar de sleutel die u wilt exporteren. Typ bijvoorbeeld de volgende opdracht: </registry>
  regedit /e regkey.txt "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Microsoft Office\95\Microsoft-netwerk"
  Opmerking: Deze regel wordt verpakt voor de leesbaarheid. Dit moet worden getypt als één regel.
 5. Gebruik een teksteditor (zoals Edit.com), het bestand Registry.txt wijzigen u hebt gemaakt in stap 4, opslaat en sluit het bestand.
 6. Typ wilt samenvoegen of importeren van het bestand weer in het register, de volgende opdracht bij de opdrachtprompt en druk op ENTER:
  Regedit registry.txt [zonder/c]
  Als u een nieuwe register uit het geëxporteerde tekstbestand maken en de bestaande registerbestanden worden vervangen, typt u de volgende opdracht bij de opdrachtprompt en druk op ENTER:
  Regedit /c registry.txt
Een nieuwe registerbestand maken van geëxporteerde tekst kan worden gebruikt als een techniek voor probleemoplossing voor het herstellen van een beschadigd register. Voor meer informatie Zie voor informatie over het oplossen van problemen met het register in real-modus, de 'Met behulp van de Register-Editor voor Real-modus' sectie van het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
131431 Problemen met registerfouten in Windows 95
De wijzigingen pas van kracht de volgende keer dat u Windows 95 start. Als de wijzigingen u veroorzaakt problemen in Windows 95 of u wilt terugkeren naar de voordat u deze wijzigingen, start de computer opnieuw op F8 drukt toets wanneer u het bericht ' starten van Windows 95 ' verschijnt en kies vervolgens Veilige Modus alleen MS-DOS-Prompt in het opstartmenu. Bij de opdrachtprompt Typ de volgende opdrachten:
cd\<windows></windows>
attrib -s -h - r *.dat
ren user.dat user.bad
ren system.dat system.bad
user.sav user.dat kopiëren
system.sav system.dat kopiëren
Opmerking: Als gebruikersprofielen zijn ingeschakeld in Windows 95, de bovenstaande procedure alleen wijzigt het User.dat-bestand in de map Windows. Breng een niet wijzigingen in het bestand User.dat in de <windows>\profiles\<username> map (hierbij is <username>de naam kunt u zich aanmeldt bij Windows 95. </username></username></windows>

Als u alleen het bestand System.dat of User.dat wijzigen of als er een probleem met de namen User.dat en System.dat bestand in een registerbestand, kunt u schakelopties waarmee u kunt werken met zijn specifieke bestanden. Voor meer informatie over problemen met het importeren van een register Raadpleeg het volgende artikel in de Microsoft Knowledge met grote toetsen Base:
132064 REGEDIT mogelijk niet importeren register met grote toetsen
De volgende procedure geeft de opdrachten voor het wijzigen van stap 4 hierboven, die het gehele register en stap 6 hierboven, welke invoer uitvoer de tekstbestand (in dit geval het User.dat-bestand):

Stap 4:

Het User.dat-bestand exporteren naar een tekstbestand dat zich bevindt in de hoofdmap Typ de volgende opdracht bij de opdrachtprompt en druk op ENTER:
Regedit /l:c:\windows\user.dat /e c:\user.txt
Stap 6:

Typ wilt samenvoegen of importeren van het bestand User.txt weer in het register, de de volgende opdracht:
Regedit /l:c:\windows\user.dat c:\user.txt [zonder/c]
Als u een nieuw bestand User.dat uit het geëxporteerde tekstbestand maken Daardoor vervangt het bestaande bestand User.dat, typ de volgende opdracht bij de opdrachtprompt en druk op ENTER:
Regedit /c registry.txt

Syntaxis

De syntaxis en opdrachtregelopties voor met Regedit, importeren maken, of exporteren uit het register in real-modus zijn als volgt:

Gebruik de volgende wilt samenvoegen, of een tekstbestand importeren in het register, opdracht:
Regedit [/ l: systeem] [/ r: gebrker] bestandsnaam1
Gebruik de /c te maken en te vervangen door een bestaande register uit een tekstbestand. Ga als volgt:
Regedit [/ l: systeem] [/ r: gebrker] /C bestandsnaam2
Tekst uit het register exporteren, gebruikt u de schakeloptie /e als volgt:
Regedit [/ l: systeem] [/ r: gebrker] /E besnaam3 [regpath]


U kunt deze lijst weergeven Regedit /? bij de MS-DOS-prompt.

Eigenschappen

Artikel ID: 131352 - Laatste beoordeling: woensdag 11 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows 95
Trefwoorden: 
kbmt KB131352 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 131352
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com