Laden fouten vermeld in het bestand Bootlog.txt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 127970 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Het bestand Bootlog.txt in de hoofdmap op de vaste schijf bevatten de volgende regels, zelfs als de computer goed werkt:
 • LoadFailed = dsound.vxd
 • LoadFailed = ebios
 • LoadFailed = ndis2sup.vxd
 • LoadFailed = vpowerd
 • LoadFailed = vserver.vxd
 • LoadFailed = vshare
 • InitCompleteFailed = SDVXD
Opmerking: de Bootlog.txt bestand op een computer waarop Windows 98 wordt mogelijk ook de volgende regels:
 • Deviceinitfailed = MTRR
 • SysCritInitFailed = JAVASUP
 • DeviceInitFailed = MTRR

Oorzaak

Deze fouten laden niet noodzakelijkerwijs een probleem duiden. Het is gemeenschappelijk voor sommige, zo niet alle, van deze belasting pogingen mislukken, afhankelijk van uw systeem configuratie. De volgende secties van dit artikel bevat meer informatie over de oorzaken van bepaalde typen storingen laden.

LoadFailed = Dplayx.dll

Veel geluidsstuurprogramma's zijn DirectSound is ingeschakeld. DirectSound is onderdeel van Microsoft DirectX, een reeks bibliotheken die worden gebruikt door de meeste Windows-programma spellen. Wanneer een geluid DirectSound-stuurprogramma wordt geladen, wordt het stuurprogramma probeert te registreren bij de DirectSound-bibliotheek zodat games met de bibliotheek. Als er geen DirectX-spellen zijn geïnstalleerd op uw computer de DirectSound bibliotheek is niet geladen. Dit gedrag is normaal.

LoadFailed = ebios

Als het stuurprogramma voor de uitgebreide basic input/output system (BIOS) een uitgebreide BIOS worden gevonden, wordt het stuurprogramma niet geladen.

LoadFailed = ndis2sup.vxd

Als het stuurprogramma voor de interface specification (NDIS) 2 vinden stuurprogramma alle NDIS 2-stuurprogramma's ondersteunen, niet het stuurprogramma niet geladen.

LoadFailed = vpowerd

Als het stuurprogramma voor Geavanceerd energiebeheer (APM) dat bepaalt uw computer biedt geen ondersteuning voor APM, het stuurprogramma niet wordt geladen. APM-ondersteuning kan echter wel worden uitgeschakeld. Om te bepalen als APM wordt uitgeschakeld in Apparaatbeheer:
 1. Klik op Start, wijs Instellingen, en klik vervolgens op Het Configuratiescherm.
 2. Dubbelklik op Systeem, en klik vervolgens op de Apparaatbeheer tabblad.
 3. Dubbelklik op uitvouwen Systeemapparaten.
 4. Dubbelklik op Geavanceerde ondersteuning voor energiebeheer de eigenschappen openen. (Als Geavanceerde ondersteuning voor energiebeheer wordt niet weergegeven, de computer ondersteunt geen APM.)
 5. Klik op de Instellingen tabblad.
 6. Controleer de Ondersteuning voor energiebeheer inschakelen het selectievakje is ingeschakeld.

LoadFailed = vserver.vxd

Vserver.vxd wordt geheugen bespaard door laden later in het opstarten verwerken alleen als het nodig is in plaats van laden statisch. Bijvoorbeeld Vserver.vxd wellicht niet nodig als u een laptopcomputer start terwijl de laptop van is het basisstation.

LoadFailed = vshare

Als u het bestand Bootlog.txt bekijken, geeft het bestand dat wordt geladen door Vshare eerder in het opstartproces. De tweede kopie van Vshare de instantie van een Vshare detecteert die al is geladen en de tweede kopie is niet geladen.

Lettertype-fouten

Nadat u Windows voor het eerst start, kan het bestand Bootlog.txt veel weergeven lettertype laden mislukt. Dit gedrag is normaal. Wanneer lettertype Manager doorzoekt de vaste schijf voor lettertypen, kan deze lettertypen zoeken in verschillende mappen. Lettertypebeheer lettertypen gevonden, registreert de informatie zodat toekomstige pogingen om te zoeken een lettertype sneller gaan.

InitCompleteFailed = SDVXD

Windows laadt automatisch een miniatuur schijfcache verhogen de de snelheid van het opstartproces. Wanneer de opstartprocedure voltooid is, de schijfcache Miniature is uit het geheugen verwijderd. Wanneer de cache verwijderd wordt, de "InitCompleteFailed SDVXD =" regel wordt toegevoegd aan het bestand Bootlog.txt aan te geven dat de miniatuur schijf-cache is verwijderd uit het geheugen. Dit gedrag is normaal.

SysCritInitFailed = JAVASUP

Als de Java-ondersteuning stuurprogramma niet nodig is op uw computer, is het stuurprogramma geladen. Java is een programmeertaal die wordt gebruikt op het World Wide Web (WWW). Microsoft Internet Explorer versie 3.0 en hoger bevatten een Java subsysteem.

DeviceInitFailed = MTRR

Geheugen Type bereik registreert (MTRR) is een .vxd-bestand dat verantwoordelijk is voor geheugenbereiken te bewerken. Dit bestand is geladen met DirectX 5.0; echter gebruik geen van de DirectX-kerncomponenten van de service die wordt geleverd door MTRR. Het bestand Ntkern en sommige videostuurprogramma's gebruik van de service die wordt geleverd door MTRR geheugenbereiken wijzigen.

Eigenschappen

Artikel ID: 127970 - Laatste beoordeling: woensdag 11 juli 2012 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows 95
Trefwoorden: 
kbenv kbprb kbmt KB127970 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 127970

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com