Adaptergegevens en handige schakelopties weergeven

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 124267 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven switches die er kunnen weergaveproblemen corrigeren optreden in Microsoft Windows 95.

Meer informatie

De sectie [boot] van het systeem.INI-bestand moet de volgende regel bevatten. voor alle Windows 95-versie van een stuurprogramma voor weergave:
  DISPLAY.DRV=PNPDRVR.DRV
				
Het feitelijke videostuurprogramma (zoals VGA.DRV of S3.DRV) wordt geladen vanuit de het register. Hiermee wordt ondersteuning voor Dokbaar personal computers met verschillende adapters voor de laptop versus het basisstation.

Het monitortype in de weergave eigenschappen is ingesteld, heeft dit geen invloed op de Refresh rate uitvoer door uw beeldschermadapter. U moet uitvoeren om dit te wijzigen, een hulpprogramma geleverd door de fabrikant beeldschermadapter of de computer de fabrikant. Sommige hulpprogramma's weergeven moeten worden uitgevoerd in de AUTOEXEC.BAT-bestand. echter is het weergavetype op andere computers ingesteld in het BIOS-configuratie programma's.

Hulpprogramma's weergeven van adapter fabrikanten voorbeelden van de volgende:
  ATI           INSTALL.EXE
  Cirrus Logic       MONTYPE.EXE, CLMODE.EXE
  Diamond Stealth     STLMODE.EXE
  Tseng Labs        VMODE.EXE
  Western Digital     VGAMODE.EXE
				
De volgende secties beschrijven verschillende videokaarten en de vereisten voor Deze stuurprogramma's goed werken in Windows 95.

ATI Mach 32-8-64

Deze adapter moet worden geconfigureerd met correct met de ATI installeren.EXE-programma voor Windows 95 goed hoge modi gebruiken. Juiste instelling van het monitortype is vooral belangrijk. Dit is omdat het hoog - resolutiemodi mogelijk niet beschikbaar voor selectie of de computer kan bij het overschakelen naar de modus mislukken.

Compaq QVision 2000

Deze adapters de Matrox MGA-controller gebruiken.

Matrox MGA

Deze adapters worden ondersteund met stuurprogramma's voor Windows 95. Het VGA-stuurprogramma door Setup wordt geïnstalleerd.

Diamond Stealth 64

Voor ondersteuning van de ware kleuren (16,7 miljoen kleuren) toevoegen TrueColor = 24 in de De sectie [DISPLAY] van het systeem.INI

Diamond Viper

Installatie Microsoft Windows 3.1-stuurprogramma's voor deze adapter blijft behouden als Setup is uitvoeren vanuit Windows 3.1. Windows 95 instellen van de oorzaken van MS-DOS de Windows 95-VGA-stuurprogramma zijn geïnstalleerd. Als dit gebeurt, wordt de ruit Viper setup-programma moet worden gebruikt voor het installeren van de Windows 3.1-stuurprogramma's in Windows 95. De meest recente Viper bestanden kopiëren vanuit de map Drivers op de Windows 95-CD.

IBM ThinkPad

Deze laptop Western Digital domeincontrollers gebruikt. Oudere versies van deze laptops vereisen het IBM VESA-bestand geladen in Autoexec.bat (Ibmvesa.com) of in Config.sys (Vesa.exe) voor 256 kleuren en hoge resolutie modi die worden ondersteund door de Windows 95 Western Digital beeldschermstuurprogramma. Nieuwere versies van deze laptops hoeft niet het gebruik van de IBM-VESA stuurprogramma.

Op basis van S3-videoadapters

Windows 95 biedt een schuifregelaar voor hardwareversnelling die kan worden gebruikt om grafische problemen opgelost:
 • Als u problemen met de muisaanwijzer hebt, de hardware uitschakelen de cursor door de schuifregelaar op de meeste instelling.
 • Als u diverse loopt vast met S3-adapter, uitschakelen Memory-mapped I/O door de schuifregelaar naar de standaard instelling.
 • Als u problemen met een modem op COM 4 hebt, Zie de volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  127138 S3 Videostuurprogramma heeft een conflict met COM4
Als u nog steeds problemen hebt, probeert u de instelling geen.

Voor meer informatie over het gebruik van de schuifregelaar om de manier te wijzigen De videokaart van Windows 95 gebruikt, raadpleegt u het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
127139 Problemen met Video oplossen in Windows 95
Handmatig toevoegen "HighColor = 15 ' (zonder aanhalingstekens) aan de sectie [Windows] de WIN.INI-bestand corrigeert verkeerde kleur met 16 bits per pixel met een 555-indeling.

Hier opgenomen producten worden vervaardigd door fabrikanten die geheel onafhankelijk zijn van Microsoft; Wij geven geen garantie, impliciet of anderszins, met betrekking tot deze prestaties of betrouwbaarheid producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 124267 - Laatste beoordeling: dinsdag 10 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows 95
Trefwoorden: 
kbmt KB124267 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 124267
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com