Korjaa Microsoft Windows Update -ongelmat

Opi pitämään Windows ajan tasalla ja korjaamaan Windows Update -virheet ja muut ongelmat. Korjaa ongelma itse tai pyydä apua yhteisöltä

Etsi itse

Korjaa ongelma puolestani

Käytä automatisoitua Windows Update -vianmääritystoimintoa

Tämä vianmääritystoiminto havaitsee ja ratkaisee Windows Update -ongelmat automaattisesti.

Etsi itse

Kysy yhteisöltä

Kysy Microsoft-yhteisöltä

Kirjoita kysymyksesi alla olevaan hakuruutuun. Tuomme näkyviin luettelon, jossa on kysymykseesi liittyviä viestiketjuja. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit luoda uuden viestiketjun. Tukihenkilöt, MVP:t ja muut yhteisössä vaikuttavat ovat apunasi. Lisätietoja Microsoft-yhteisöstä

Pyydä reaaliaikaista apua

Pyydä reaaliaikaista apua

Microsoftin tukiasiantuntijat ovat valmiina auttamaan seuraavien aiheiden vianmäärityksessä:

• Windows Update -sivun sisältö
  • Windows Update -sivustoon siirtyminen
  • Windows Update -virheilmoitukset
  • päivitysten lataaminen.

Pyydä reaaliaikaista apua

Kaikki muut reaaliaikaisen tuen pyynnöt, mukaan lukien tuki palvelinten asennuksen ja tietokoneiden toimialueelle liittämisen aikana, ovat tuotekohtaisia. Ne voidaan tehdä asiantuntijatuelle.

Viimeisin tarkistus : 3. joulukuuta 2014