Løs problemer med Microsoft Windows Update

Få mere at vide om, hvordan Windows opdateres, og problemer løses med Windows Update. Løs problemet selv, eller få hjælp fra community'et

Jeg finder selv svaret

Løs problemet for mig

Brug vores automatiserede fejlfinding i Windows Update

Med denne fejlfinding registreres og løses problemer i Windows Update automatisk.

Jeg finder selv svaret

Spørg community'et

Spørg Microsoft Community

Skriv dit spørgsmål i søgefeltet nedenfor. Vi viser dig en liste med tråde, der er relateret til dit spørgsmål. Får du ikke svar på dit spørgsmål? Du kan oprette en ny tråd, så supportteknikere, MVP'er og andre Community-bidragere kan hjælpe dig. Flere oplysninger om Microsoft Community

Få support

Få support

Microsofts supportmedarbejdere er klar til at hjælpe dig med at fejlfinde problemer i forbindelse med:

• indholdet på Windows Update-siden
  • navigering til Windows Update-webstedet
  • fejlmeddelelser fra Windows Update
  • download af opdateringerne.

Få support

Alle andre anmodninger om livesupport, herunder support i forbindelse med installation af servere og oprettelse af forbindelse mellem computere og domænet, er produktrelateret og tilgængelig via Professionel support.

Sidste gennemsyn : 3. december 2014