Heeft u hulp nodig van een Microsoft support specialist? Neem contact op met Microsoft services en ondersteuning

Of u nu thuis een probleem met een product wilt oplossen, op het werk op zoek bent naar technische expertise of zelf productoplossingen wilt ontwikkelen, Microsoft biedt een verscheidenheid van geassisteerde ondersteuningsservices om in al uw wensen en eisen te kunnen voorzien.

<h4>Kosteloze ondersteuning</h4>

Kosteloze ondersteuning

Wanneer u Microsoft-software aanschaft, heeft u recht op twee kosteloze ondersteuningsverzoeken (met uitzondering van Windows Vista en 2007 Microsoft Office System)
Afhankelijk van het product en hoe dit product is aangeschaft, kunt u in aanmerking komen voor twee gratis ondersteuningsverzoeken. Deze ondersteuningsverzoeken gelden uitsluitend voor Full Packaged-producten en in principe gaat het om de volgende productgroepen - consumentenproducten, desktop-applicaties, desktop-besturingssystemen en developertools. Bezoek voor meer informatie de pagina met veelgestelde vragen. 90 Dagen kosteloze ondersteuning is inbegrepen bij de aanschaf van de software (Windows Vista en 2007 Microsoft Office system). Microsoft's ondersteuningsbeleid voor retailversies van Windows Vista en 2007 Microsoft Office system is om klanten een periode van 90 dagen kosteloze ondersteuning te bieden. Bezoek voor meer informatie de pagina met veelgestelde vragen.

Kosteloze ondersteuningsverzoeken als programmavoordeel of Microsoft-licentietype
Klik op de betreffende link om uit te vinden of u recht hebt op gratis telefonische of on line serviceverzoeken wanneer u:

Om van deze dienst gebruik te kunnen maken, dient u een contract te activeren via de pagina: een ondersteuningscontract activeren.
Als u deelneemt aan het Microsoft Certified Partner programma dient u contact op te nemen met het Microsoft Contact Center

<H4>Ondersteuning OEM producten</H4>

Ondersteuning OEM producten

Ondersteuning bij de OEM producten wordt, in tegenstelling tot bij standaard producten, niet gegeven door Microsoft, maar door de hardwareleverancier- of fabrikant. Voor software geldt dat de fabrikant de Microsoft-software vaak specifiek heeft aangepast op uw systeem, waardoor zij de beste technische ondersteuning kunnen bieden. Klik hier wanneer u meer wilt weten over ondersteuning door uw computerfabrikant / leverancier?

<h4>Betaalde ondersteuning</h4>

Betaalde ondersteuning

• Ondersteuning op personal producten.
    Wanneer u thuis een PC gebruikt of vanuit huis werkt en telefonische of online ondersteuning voor Microsoft desktop- en consumentenproducten nodig hebt, hetzij als stand-alone machine of in een eenvoudige netwerkomgeving, surf dan naar pagina voor ondersteuning op personal producten.
  • Ondersteuning op professional producten
    Wanneer u betrokken bent bij de ontwikkeling, inpassing en beheer van Microsoft-softwareoplossingen in commerciële omgevingen en telefonische of online ondersteuning nodig hebt, surf dan naar de pagina voor ondersteuning op professional producten.
  • Essential Support
    Wanneer uw bedrijf behoefte heeft aan directe 24/7 toegang via telefoon of het web tot Microsoft's Technical Account Team, dat u ondersteunt bij het oplossen van problemen en u pro-actieve ondersteunings assistentie biedt, surf dan naar de ondersteuningspagina voor Essential Support.
  • Premier Support
    Wanneer uw bedrijf behoefte heeft aan 24/7 ondersteuning op topniveau, met een toegewezen Technical Account Manager die u helpt de ondersteuningsopties te kiezen die strategisch gezien het beste aanpassen op uw IT-inrichting, surf dan naar de ondersteuningspagina voor Premier Support.
  • Partner Advantage Plus
    Partner Advantage Plus omvat managed support services die u directe toegang bieden tot de technische knowhow van Microsoft. Zo haalt u maximale voordelen uit uw technologische oplossing van Microsoft en minimaliseert u het totaal van de exploitatiekosten. Deze services zijn enkel beschikbaar voor Microsoft Partners.

<h4>Consulting services</h4>

Consulting services

• Microsoft Consulting Services
    Wanneer u op zoek bent naar services op het gebied van IT-strategie, ontwikkeling en infrastructuur, die u helpen binnen uw bedrijf baanbrekende Microsoft-technologieën te ontwerpen, te implementeren en in gebruik te nemen, surf dan naar Microsoft Consulting Services.

Connect with Answer Desk for expert help.

Product specifieke ondersteuning

Laatst bijgewerkt : woensdag 31 oktober 2012