Microsoft Outlook Express -tuki

Microsoft Outlook Express -ohje. Lue tuomisen, asetusten, latausten, päivitysten ja suojausten tiedot. Outlook Express on nyt Windows Live Mail.

Tärkeimmät resurssit

Tärkeimmät resurssit

Windows Vista / Windows 7: Missä on Outlook Express?

Windows Mail
Outlook Express on korvattu Windows Maililla.

Yritätkö ladata Outlook Expressin?
Käytä useita sähköpostitilejä, muun muassa Hotmailia, Gmailia ja Yahoo!:ta, yhdellä ohjelmalla.

Hanki Windows Live Mail jo tänään!
Käytä useita sähköpostitilejä, muun muassa Hotmailia, Gmailia ja Yahoo!:ta, yhdellä ohjelmalla.

Käy sähköpostin tuotetukikeskuksessa (englanninkielinen sisältö)
Perehdy yleisimpiin ongelmiin, virhesanomiin ja vianmääritykseen.

Outlook Expressin järjestelmävaatimukset
Outlook Express on Internet Explorerin asennettu osa, joten sitä koskevat Internet Explorerin vaatimukset.

Outlook Expressin määrittäminen
Luo Outlook Express -tili toimimalla näiden vaiheittaisten ohjeiden mukaan, jotta voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia Outlook Expressin avulla.

Lisätietoja

Lisätietoja

Outlook Expressin hankkiminen ja määrittäminen

Outlookin tai Outlook Expressin käyttäminen (englanninkielinen sisältö)
Perehdy Outlookin ja Outlook Expressin välisiin eroihin ja ota selvää, kumpi niistä soveltuu sinulle paremmin.

Outlook Expressin määrittäminen
Luo Outlook Express -tili toimimalla näiden vaiheittaisten ohjeiden mukaan, jotta voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia Outlook Expressin avulla.

Postipalvelimien määrittäminen Outlook Expressissä (englanninkielinen sisältö)
Perehdy erityyppisiin postipalvelimiin ja määritä omasi Outlook Expressissä.

Useiden sähköpostiosoitteiden, useiden tilien ja useiden käyttäjätietojen käyttäminen Outlook Expressissä (englanninkielinen sisältö)
Ota selvää, miten voit käyttää Outlook Expressin sähköpostitilien hallintaan tarkoitettuja lukuisia asetuksia.

Outlook Expressin käyttäminen

Sähköpostiviestien luominen ja lähettäminen Outlook Expressillä (englanninkielinen sisältö)
Ota selvää, miten voit luoda sähköpostiviestejä, liittää tiedostoja viesteihin ja lähettää ne Outlook Expressillä.

Sähköpostiviestien hakeminen, niihin vastaaminen ja niiden tulostaminen (englanninkielinen sisältö)
Ota selvää, miten voit hakea uusia sähköpostiviestejä ja vastata niihin tai tulostaa ne.

Roskapostin hallinta Outlook Expressissä (englanninkielinen sisältö)
Perehdy perusstrategioihin, joiden avulla voit hallita roskapostia Outlook Expressissä.

Turvallisten salasanojen luominen Outlook Expressissä (englanninkielinen sisältö)
Perehdy salasanan valitsemisen parhaisiin käytäntöihin, Outlook Expressin määrittämiseen niin, että se muistaa salasanat, ja toimintaohjeisiin, jos Outlook Express unohtaa ne.

Kohteiden tuominen Outlook Expressiin (englanninkielinen sisältö)
Outlook Expressillä voit tuoda kohteita, kuten osoitekirjatietoja, viestejä ja tiliasetuksia, muista ohjelmista, myös muista sähköpostiohjelmista.

Outlook Expressin vianmääritys

Outlook Expressin tai Wordin hyperlinkit eivät toimi (englanninkielinen sisältö)
Korjaa Microsoft Outlook Expressin ja Microsoft Wordin hyperlinkit automaattisesti.

Outlook Expressin korjaaminen (englanninkielinen sisältö)
Korjaa Outlook Expressin odottamattomaan toimintaan johtavat virheet näiden vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Outlook Express 6.0 SP1:n kumulatiivisen päivityksen yleiskatsaus
Tässä artikkelissa kuvataan, miten voit ladata ja asentaa Outlook Express 6.0 Service Pack 1:n (SP1) kumulatiivisen päivityksen.

Ladattavat tiedostot ja päivitykset

Ladattavat tiedostot ja päivitykset

Hanki Windows Live Mail jo tänään!
Käytä useita sähköpostitilejä yhdellä ohjelmalla. Perehdy uusiin toimintoihin!

MS05-030: Outlook Express -heikkous saattaa sallia koodin etäsuorittamisen
Sisältää linkkejä tietoturvatiedotteeseen, jossa kerrotaan ongelmasta, miten hyökkääjä voi mahdollisesti ottaa tietokoneen hallintaansa ja asentaa ohjelmia, käyttää tietoja tai luoda uusia tilejä, jolla on täydelliset käyttöoikeudet. Tämä ongelma voidaan ratkaista päivityksellä.

Todennus epäonnistuu yritettäessä kirjautua HTTP-sähköpostipalvelimeen Outlookin tai Outlook Expressin avulla, jos käytössä on Internet Explorer
Kertoo hotfix-päivityksestä, joka ratkaisee ongelman, kun todennus epäonnistuu yritettäessä kirjautua HTTP-sähköpostipalvelimeen Outlookin tai Outlook Expressin avulla, jos käytössä on Internet Explorer 7 tai Internet Explorer 8.

Outlook Expressin kumulatiivisen päivityksen kuvaus
Microsoft on julkaissut päivityksen, joka ratkaisee useita Outlook Expressin ongelmia.

"c0000005 (käyttöoikeusrikkomus)" -virhesanoma, kun yrität tarkistaa brasilianportugalinkielisen Outlook Express -sähköpostiviestin oikeinkirjoituksen (englanninkielinen sisältö)
Korjaa ongelman, joka voi johtaa "c0000005 (käyttöoikeusrikkomus)" -virhesanomaan, kun yrität tarkistaa brasilianportugalinkielisen Outlook Express -sähköpostiviestin oikeinkirjoituksen. Voit hankkia hotfix-päivityksen ottamalla yhteyttä Microsoftin tuotetukipalveluihin.

Outlook Express 6.0 lopettaa vastaamisen yritettäessä kirjautua sähköpostitiliin
Kuvailee ongelman, jossa Outlook Express 6.0 lakkaa vastaamasta, kun yrität kirjautua sähköpostitiliisi.

Outlook Express 6.0:ssa oletuspalvelintilin nimi ilmestyy sähköpostiviestiketjussa olevan vastausviestin otsikkoon (englanninkielinen sisältö)
Kuvailee ongelman, joka ilmenee, kun yrität vastata sähköpostiviestiketjuun Microsoft Outlook Express 6.0:ssa. Sisältää tietoja sähköpostipäivityksestä, jonka avulla voit ratkaista ongelman.

Sähköpostiosoite tai näyttönimi on virheellinen vastattaessa POP3-sähköpostiviestiin Outlook Express 6.0:ssa tai Outlook 2003:ssa
Kuvailee ongelman, jossa sähköpostiviestiin ei voi vastata napsauttamalla Vastaa -painiketta Outlook Express 6.0:ssa tai Outlook 2003:ssa.

Suojaus ja yksityisyys

Suojaus ja yksityisyys

Virusten ja tietoturvan ratkaisukeskus
Virusten ja tietoturvan ratkaisukeskuksesta löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin ja hyödyllisten resurssien linkkejä.

Outlook Expressin uusien tietoturvaparannusten hyödyntäminen
Perehdy uusiin asetuksiin, joiden avulla voit välttää loukkaavan sisällön näkemisen sähköpostiviesteissä, vähentää vastaanotettujen roskapostiviestien määrää sekä pienentää sähköpostitse lähetetyn vaarallisen sisällön vastaanottamisen riskiä.

Microsoft Security Center (englanninkielinen sisältö)
Sisältää uusimmat tiedot tietokoneiden tietoturvasta.

Tukivaihtoehdot

Tukivaihtoehdot

Oma-aloitteinen tuki

Pyydä apua Answers-yhteisöistä
Ota yhteyttä muihin Outlook Express -käyttäjiin.

Hae Knowledgebase-tietokannasta

Outlook Express TechNetissä (englanninkielinen sisältö)
Hae lisätietoja Outlook Expressistä.

Maksullinen tapaustuki
Ota yhteyttä Microsoftin tukihenkilöön sähköpostitse, Internetin välityksellä tai puhelimitse napsauttamalla haluamaasi tuotetta ja sen versiota.

Outlook Express 6.0

Elinkaarituki

Elinkaarituki

Elinkaaritukeen liittyvien tietojen tarkasteleminen

Microsoftin elinkaaritukikäytännöt
Lue elinkaaritukikäytäntöjen sivulta tietoja Microsoftin tukikäytännöistä tuotteen julkistamisesta sen käyttöiän loppuun asti.

Outlook Expressin elinkaaritukikäytännöt

Outlook Express 6.0

Viimeisin tarkistus : 23. tammikuuta 2013