Kundestøtte for Microsoft Office 2007 og 2010

Hjelp for Microsoft Office 2007 og 2010, informasjon om feilmeldinger og problemløsninger. Oppdateringspakker og oppdateringer for bedre sikkerhet.

Kundestøttealternativer og ressurser

Hvis du trenger teknisk hjelp med Office, kan du klikke her. Hvis det gjelder noe annet, kan du velge kategori nedenfor.

Alternativer for selvhjelp

Hjelp og veiledning for Office 2010
Gå til senteret for hjelp og veiledning for Office for å finne ut hvordan du får mest mulig ut av Office.

Få den nyeste oppdateringspakken:
Microsoft Office 2010 Service Pack 1 (SP1) inneholder de nyeste oppdateringene for Office 2010, inkludert forbedringer innen stabilitet, ytelse og sikkerhet.

Office 2010 Service Pack 1 (SP1) er tilgjengelig
Office 2007 Service Pack 3 (SP3) er tilgjengelig

Alternativer for selvhjelp for kontorbruk

Ny Office Customer Preview er nå tilgjengelig (Engelsk innhold)
Gå til Office TechCenter på TechNet hvis du vil ha informasjon om Office Professional Plus 2013 Preview og Office 365 ProPlus Preview.

IT-eksperter: Office TechCenter på TechNet (Engelsk innhold)
Gå til Office TechCenter på TechNet hvis du vil ha informasjon om avansert feilsøking og hjelp for IT-eksperter.

Kundestøtte for små bedrifter (Engelsk innhold)
Enkel hjelp og feilsøking for små bedrifter.

Utviklere: Office Developer Center på MSDN (Engelsk innhold)
Gå til Office Developer Center på MSDN for å lære om Office-utvikling.

Microsoft Premier-kunder: Gå til webområdet Microsoft Premier Online (MPO) hvis du trenger hjelp til feilsøking eller vil registrere en hendelse
Bedriftskunder med en Premier-konto kan gå til Microsoft Premier Online (MPO) for feilsøkingsinformasjon eller for å åpne en støttehendelse hos en kundestøttemedarbeider hos Microsoft.

Microsoft-partnere: Gå til Microsoft-partnernettverket (Engelsk innhold)
Microsoft-partnere kan få tilgang til ubegrenset online-støtte via Microsoft-partnernettverket.

Microsoft Community
Legg inn et spørsmål eller søk etter løsninger i Community-foraene for Office.

IT-eksperter: TechNet-fora for Microsoft Office (Engelsk innhold)
Legg inn et spørsmål eller søk etter løsninger i TechNet-foraene for Microsoft Office.

Utviklere: Microsoft-fora for programvareutvikling for Office på MSDN (Engelsk innhold)
Legg inn et spørsmål eller søk etter løsninger i foraene for programvareutvikling for Office på MSDN.

Alternativer for teknisk kundestøtte

Få hjelp til spørsmål av ikke-teknisk art eller hjelp fra kundestøtte
Hvis du har generelle spørsmål om Microsofts produkter og tjenester, kan du gå til siden Kontakt oss.

Få Microsoft-kundestøtte
Klikk produktet nedenfor for å kontakte en kundestøttemedarbeider hos Microsoft. Vi vil stille deg et par spørsmål slik at vi lettere kan vurdere hvilke støttealternativer som er tilgjengelige. Støttealternativene kan omfatte e-post, online-registrering og telefon.

Hvis du vil finne ut hvilken versjon du har, kan du klikke Start-knappen, peke på Alle programmer, gå til Office-mappen, og se hvilken versjon som er angitt sammen med programnavnene.

Alternativer for teknisk kundestøtte for kontorbruk

IT-eksperter: Ta kontakt med en kundestøttemedarbeider hos Microsoft ved hjelp av TechNet-abonnementet (Engelsk innhold)
Som TechNet Plus-abonnent har du rett til to (2) gratishendelser og 20 prosent rabatt på ytterligere telefonhendelser du kjøper. Lær mer.

Utviklere: Ta kontakt med en kundestøttemedarbeider hos Microsoft ved hjelp av MSDN-abonnementet (Engelsk innhold)
Som MSDN-abonnent kan du ha rett til opptil fire (4) hendelser for teknisk støtte, avhengig av abonnementsnivået. Disse støttehendelsene kan brukes til å løse tekniske problemer i miljøer utenfor produksjon og tilsvarer betalte profesjonelle støttehendelser. Du kan bruke en teknisk støttehendelse til å finne en løsning på et produksjonsproblem hvis du kan gjenskape problemet i et miljø utenfor produksjon. Lær mer.

Microsoft Premier-kunder: Gå til webområdet Microsoft Premier Online (MPO) hvis du trenger hjelp til feilsøking eller vil registrere en hendelse
Bedriftskunder med en Premier-konto kan gå til Microsoft Premier Online (MPO) for feilsøkingsinformasjon eller for å åpne en støttehendelse hos en kundestøttemedarbeider hos Microsoft.

Microsoft-partnere: Få tilgang til ubegrenset støtte via Microsoft-partnernettverket (Engelsk innhold)
Microsoft-partnere kan få tilgang til ubegrenset online-støtte via Microsoft-partnernettverket.

Lær mer

Bruke Office

Microsoft Office Online
Microsoft Office Online er den ultimate ressursen for Microsoft Office-informasjon, inkludert maler, veiledninger, nedlastinger og mer.

Komme i gang med Office 2010
Overgang fra en tidligere versjon av Office? Finn ut hva som er nytt, eller finn grunnleggende instruksjoner for førstegangsbruk.

Komme i gang med Office 2007
Finn ut hva som er endret i Office 2007, og se hva som er nytt i denne tidligere versjonen.

Office-opplæring
Se nærmere på kursene for online-opplæring.

Aktivere Office 2010
Få informasjon om hvordan du aktiverer Microsoft 2010-programmene.

Prøveversjon av Office 2010 utløpt? Få fullversjonen i dag, på Microsoft Store.
Fortsett å bruke Office 2010 og dra nytte av verktøyene som hjelper deg med å fullføre prosjekter knyttet til både arbeid, skole og hjem effektivt.

Kundestøttelivssyklus

Vise informasjon om kundestøttelivssyklus

Siden for Microsofts policy for kundestøttelivssyklus
Gå til siden for policy for kundestøttelivssyklus for å vise Microsofts retningslinjer for produktstøtte, fra tilgjengelighet til slutten av livssyklusen.

Policyer for kundestøttelivssyklus for Office

Hvis du vil vise informasjon om kundestøttelivssyklus for en bestemt versjon av Microsoft Office, kan du velge produktet og versjonen nedenfor som gjelder for deg.

Office 2007

Office 2007 (alle utgaver)

Eldre versjoner

Vis indeksen for kundestøttelivssyklus

Siste gjennomgang : 9. desember 2014