Kundestøtte for Microsoft Genuine Advantage for Windows og Office

Informasjon om lisensiering og fordeler ved ekte Microsoft Windows og Office. Hjelp med aktivering/nøkkelvalidering for Microsoft-produkter.

Viktige ressurser

Viktige ressurser

Hva er Genuine Advantage?
Lær hvordan Genuine Advantage fungerer.

Lær mer om Genuine Advantage
Vanlige spørsmål om Genuine Advantage-programmet.

Slik vet du om programvaren er ekte
Finn ut om mediene dine er ekte ved å sammenligne dem med ekte medier.

Produkter som inngår i Genuine Advantage-programmet
Søk og finn ut hvilke produkter som inngår i Genuine Advantage.

Personvernerklæring for ekte Microsoft-programvare
Her kan du gå gjennom personvernerklæringen for Windows Genuine Advantage- og Windows Activation Technologies-programmene.

Office Genuine Advantage

Office Genuine Advantage-programmet er trukket tilbake, og funksjonene i OGA-varslingsverktøyet er ikke lenger aktive.

Microsoft er opptatt av antipiratkopiering og vil fortsette med å støtte kunder over hele verden som kan være utsatt for uekte Microsoft-programvare. Microsoft tar piratkopiering svært alvorlig og vil fortsette å lære kunder om fordelene med å bruke ekte Microsoft-produkter. Ekte Microsoft-programvare fungerer slik du vil, og du kan være trygg på at du får de nyeste produktfunksjonene og kontinuerlige forbedringer slik at programvaren alltid fungerer optimalt.

Hvis du tror du er utsatt for uekte programvare, kan du gå til Microsofts Hvordan vet jeg det?-webområde. Der finner du mer informasjon om ekte Microsoft-programvare og innhold som kan hjelpe deg med å avgjøre om Office-kopien din er ekte. Du kan også rapportere mistanker om piratkopiering hvis du tror at Office-kopien din ikke er ekte.

Du finner mer informasjon om Microsoft Office-produkter på Office-webområdet. Hvis du vil kjøpe en ekte kopi av Microsoft Office, kan du gå til Microsoft Store.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger annen støtte for dette problemet, kan du kontakte oss og få kundestøttealternativer.

Windows Genuine Advantage

Windows Genuine Advantage

Microsoft Windows Genuine Advantage Notifications-programmet
Lær mer om programmet som varsler deg hvis Windows-kopien din ikke er ekte.

Fordeler ved Genuine Windows
Her kan du lære mer om fordelene ved å bruke ekte programvare og gå gjennom tilbud som kun tilbys brukere av ekte Windows-produkter.

Windows Genuine Advantage-sett (Engelsk innhold)
Lær hvordan du konverterer en uekte kopi av Windows XP-programvare til en ekte kopi av Windows XP.

Hjelperessurser

Besøk Microsoft Community-foraene

Løsningssenter for produktaktivering
Her kan du blant annet få informasjon om produktaktivering, lese artikler som beskriver ulike fremgangsmåter, lære hvordan du bytter ut en produktnøkkel, og få hjelp.

Redusert funksjonalitet-modus og produktaktivering i Windows Vista
Beskriver de to formene for redusert funksjonalitet-modus, årsakene og hvilke aktiviteter som er tilgjengelige når datamaskinen er i denne tilstanden.

Windows Genuine Advantage-validering er påkrevd når du laster ned Windows-oppdateringer (Engelsk innhold)
Windows Genuine Advantage-valideringen er påkrevd når du ber om en ekte Windows-nedlasting fra Microsoft Download Center eller fra Windows Update.

Nedlasting av installasjons- og tilgjengelighetsoppdatering for Windows Internet Explorer 7 (Engelsk innhold)
Oppdateringen omfatter en funksjonsendring hvor Windows Genuine Advantage-valideringstesten (WGA) deaktiveres.

Problem med Windows Genuine Advantage-validering av produktnøkkel eller volumlisensnøkkel på Windows XP eller Windows Vista (Engelsk innhold)
Her får du en trinnvis beskrivelse av hvordan du feilsøker problemer med både produktnøkler og volumlisensnøkler.

Feilmeldinger

Få hjelp med en feilmelding om ugyldig produkt-ID
Få hjelp til å løse feilen som oppstår når du bruker en datamaskin med Microsoft Windows Embedded for Point of Service eller Microsoft Windows XP Embedded.

Problem med Windows Genuine Advantage-validering av produktnøkkel eller volumlisensnøkkel (Engelsk innhold)
Her kan du lese hvordan du løser problemet når du kjører Windows Vista eller Windows XP.

Feilsøk feilkoder for volumaktivering på datamaskiner med Windows 7, Windows Server 2008 og Windows Vista
Her finner du en beskrivelse av hvordan du kan feilsøke ulike feilkoder du kan få når du prøver å bruke Multiple Activation Key (MAK) eller Key Management Service (KMS) til å utføre volumaktivering.

Få hjelp til å validere en kopi av Windows Vista når du får feilmeldingen om at valideringstjenesten ikke kan bestemme om denne kopien av Windows Vista er ekte (Engelsk innhold)
Få hjelp til å løse en feil som vanligvis oppstår når Windows Vista ble forhåndsinstallert på en datamaskin av en OEM.

Få hjelp når Windows XP-systemene installert ved hjelp av en volumlisensnøkkel er merket som uekte
Få hjelp til å løse et problem når det finnes en feil eller skadet WGA Data.dat-fil.

Kan ikke laste ned WGA-oppdateringer til datamaskiner med Windows XP (Engelsk innhold)
Her får du en trinnvis beskrivelse av hvordan du løser problemet når Windows ikke er validert.

Feilsøk problemet med at Windows Genuine Advantage ikke validerer en kopi av Windows XP
Her får du en trinnvis beskrivelse av hvordan du feilsøker problemet som har oppstått når systemet er i en tilstand som hindrer WGA i å få tilgang til produkt-IDen (PID).

Prosessen med å utføre Windows Genuine Advantage-valideringstest (WGA) fullføres ikke når du prøver å validere en kopi av Windows Vista, Windows XP eller Windows 2000 Professional
Få hjelp til å løse problemet som oppstår når ActiveX-kontroller er forhindret fra å kjøre på datamaskinen.

Feilsøk feilmeldingen om at produktnøkkelen ikke kan leses, eller 0x80080212-feilkoden når du prøver å validere Windows XP ved hjelp av Windows Genuine Advantage
Denne artikkelen inneholder trinnvise instruksjoner som du kan bruke til å prøve å løse dette problemet, og til å utføre Windows Genuine Advantage-valideringsprosessen.

Få hjelp når du kjører Windows Genuine Advantage-valideringstesten for Windows XP på Windows Update-webområdet og får følgende feilkode: 0x80080299 (Engelsk innhold)
Få hjelp til å løse et problem som oppstår når tillegget ActiveX-kontroller ikke er installert eller aktivert.

Feilkode 0x80070005 vises når du prøver å installere Windows Genuine Advantage-valideringsverktøyet for Windows XP eller Windows 2000 Professional fra Windows Update-webområdet (Engelsk innhold)
Få hjelp til å løse et problem som oppstår når de rette tillatelsene ikke oppdages.

Feilsøk når du får en feilmeling om at valideringen er ufullstendig, og at det er en elektronisk valideringsfeil, eller en 0x80080204-feilkode i Windows XP (Engelsk innhold)
Få hjelp til å løse et problem som oppstår når datamaskinens dato og klokkeslett ikke er angitt som gjeldende dato og klokkeslett.

Feilmelding om at Window-aktivering er påkrevd når du kjører Windows Genuine Advantage-valideringen for Windows XP
Få hjelp til å løse problemet med at filen Wpa.dbl er angitt som skrivebeskyttet. Dette kan oppstå hvis filen ble gjenopprettet fra en CD-ROM.

Få hjelp når du validerer en kopi av Windows XP og mottar feilmeldingen om at produkt-IDen ikke blir funnet, med feilkoden 0x80080201 (Engelsk innhold)
Her får du en trinnvis beskrivelse av hvordan du feilsøker systemet når det er i en tilstand som hindrer WGA fra å få tilgang til produkt-IDen (PID).

Validering og lisensiering

Validering og lisensiering

Microsoft Genuine Advantage ? diagnoseområde
Få hjelp til å angi konfigurasjonsinnstillingene når du skal kjøre valideringsprosessen.

Validering og datainnsamling
Her kan du få en forståelse for hva som samles inn under valideringsprosessen, og hva som kan forårsake valideringsfeil.

Vanlige årsaker til valideringsfeil
Her kan du gå gjennom vanlige årsaker til og mulige løsninger på valideringsfeil.

Løsningssenter for produktsalg og lisensiering
Lær mer om produktsalgsdokumenter, og få informasjon om kjøp, prøveprogramvare og vilkår for programvarelisensiering med mer.

Beskyttelse mot piratkopiering av Microsoft-programvare
Få oversikt over fakta, og lær hvordan du beskytter deg mot piratkopiering.

Rapporter piratkopiering av programvare (Engelsk innhold)
Bidra positivt i kampen mot piratkopiering: Avgi rapport når du støter på tilfeller du mistenker kan være piratkopiering.

Lær mer om hvordan du rapporterer piratkopiering (Engelsk innhold)
Vanlige spørsmål om hvordan man rapporterer piratkopiering.

Korrekt lisensieringspraksis (Engelsk innhold)
Her kan du lære faktaene om korrekt lisensiering og finne ut hva du skal gjøre hvis programvaren ikke er lisensiert eller ekte.

Kontakter

Ring oss

Telefon

Åpningstider er mandag til fredag 09:00 til 17:00
23 500 500

Send oss en e-postmelding

E-post

Svar innen 2 arbeidsdager
Send e-post til kundestøtte: norge@microsoft.com
Eller send inn en forespørsel om teknisk støtte for ekte Windows

Community

Microsoft Community

Still et spørsmål, eller søk etter svar i Microsoft Community-foraene.

Kontakt datamaskinprodusenten

Javascript er deaktivert Vi ser at Javascript er deaktivert på denne PCen. Hvis du vil ha best mulig kundestøtte, bør du aktivere Aktiv skripting

Siste gjennomgang : 18. desember 2014