Support til Microsoft Genuine Advantage til Windows og Office

Oplysninger om licenser og fordele ved at bruge en ægte version af Microsoft Windows og Office. Microsoft produktaktivering eller nøglevalidering.

Nøgleressourcer

Nøgleressourcer

Hvad er Genuine Advantage?
Få mere at vide om, hvordan Genuine Advantage fungerer.

Få mere at vide om Genuine Advantage
Ofte stillede spørgsmål om Genuine Advantage-programmet.

Hvordan kan man se, om programmerne er ægte
Find ud af, om dit medie er ægte ved at sammenligne det med et ægte medie.

Produkter, der er inkluderet i Genuine Advantage-programmet
Søg efter og find de produkter, der er indeholdt i Genuine Advantage.

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger for ægte Microsoft-programmer
Læs erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger for Windows Genuine Advantage- og Windows Activation Technologies-programmerne.

Office Genuine Advantage

Office Genuine Advantage-programmet er udgået, og funktionerne i OGA-meddelelsesværktøjet er ikke længere aktive.

Microsoft har forpligtet sig til at bekæmpe piratkopiering og vil fortsat yde support til kunder i hele verden, der er ofre for forfalsket Microsoft-software. Microsoft tager piratkopiering meget alvorligt og vil fortsætte med at lære brugerne om fordelene ved at bruge ægte Microsoft-produkter. Ægte Microsoft-software fungerer, som du ønsker det og giver dig trygheden ved at vide, at du får de nyeste produktfunktioner og løbende forbedringer, så du kan sikre en optimal funktionalitet af din software.

Hvis du tror, at du har fået forfalsket software, kan du gå til Microsofts How to Tell-websted. Her kan du finde flere oplysninger om ægte Microsoft-software og gennemgå indholdet, så du kan få hjælp til at finde ud af, om din version af Office er ægte. Du kan også rapportere om piratkopiering, hvis du mener, at din Office-version ikke er ægte.

Du kan finde flere oplysninger om Microsoft Office-produkter på Office-webstedet. Hvis du vil købe en ægte version af Microsoft Office, kan du gå til Microsoft Store.

Hvis du har flere spørgsmål eller på anden måde har brug for support i forbindelse med dette problem, kan du kontakte os for at få flere supportmuligheder.

Windows Genuine Advantage

Windows Genuine Advantage

Programmet Microsoft Windows Genuine Advantage Notifications
Få mere at vide om programmet, der underretter dig, hvis din kopi af Windows ikke er ægte.

Fordele ved en ægte Windows-version
Få mere at vide om fordelene ved at bruge ægte software, og se tilbud udelukkende til ægte Windows-brugere.

Windows Genuine Advantage Kit (Engelsk indhold)
Find ud af, hvordan du konverterer en forfalsket kopi af Windows XP-software til en ægte kopi af Windows XP.

Hjælperessourcer

Besøg Microsoft Community-nyhedsgruppen

Løsningscenter for produktaktivering
Få mere at vide om produktaktivering, få hjælp og vejledninger, erstatninger af en produktnøgle og meget mere.

Reduceret funktionalitetstilstand og produktaktivering i Windows Vista
Beskriver de to former for reduceret funktionalitetstilstand, dens årsager, og hvilke aktiviteter der er tilgængelige, når din computer er i denne tilstand.

Windows Genuine Advantage-validering er påkrævet, når du henter Windows-opdateringer (Engelsk indhold)
Windows Genuine Advantage-valideringen er påkrævet, når du anmoder om en ægte Windows-overførsel fra Microsoft Download Center eller fra Windows Update.

Installation og overførsel af tilgængelighedsopdatering for Windows Internet Explorer 7 (Engelsk indhold)
Opdateringen indeholder en funktionsændring, hvor Windows Genuine Advantage-valideringskontrollen (WGA) er deaktiveret.

Problemer med validering af Windows Genuine Advantage-produktnøgle eller volumenlicensnøgle på Windows XP eller Windows Vista (Engelsk indhold)
Angiver trinvis fejlfinding for problemer med både produktnøgler og volumenlicensnøgler.

Fejlmeddelelser

Fejlfinding af volumenaktiveringsfejlkoder på Windows 7-, Windows Server 2008- og Windows Vista-baserede computere
Beskriver, hvordan du fejlfinder forskellige fejlkoder, når du forsøger at bruge Multiple Activation Key (MAK) eller Key Management Service (KMS) til at udføre volumenaktivering.

Fejlfinding, når Windows Genuine Advantage ikke validerer en kopi af Windows XP
Angiver fejlfindingstrin til, når systemet er i en tilstand, der forhindrer WGA i at få adgang til produkt-id'et (PID).

Windows Genuine Advantage-valideringskontrolprocessen (WGA) afslutter ikke, når du forsøger at validere din kopi af Windows Vista, Windows XP eller Windows 2000 Professional
Løser et problem, når ActiveX-objekter bliver forhindret i at køre på computeren.

Få hjælp, når du kører Windows Genuine Advantage-valideringskontrolllen til Windows XP, der findes på webstedet Windows Update, og få følgende fejlkode: "0x80080299" (Engelsk indhold)
Løser et problem, når ActiveX-objektets tilføjelsesprogram ikke er installeret eller aktiveret.

Fejl"0x80070005" når du forsøger at installere Windows Genuine Advantage-valideringsværkøjet til Windows XP eller Windows 2000 Professional fra webstedet Windows Update (Engelsk indhold)
Løser et problem, når de relevante tilladelser ikke er registreret.

Få hjælp, når du validerer en kopi af Windows XP, og få følgende fejlmeddelelse: "0x80080201 Cannot detect product ID (PID)" (Engelsk indhold)
Angiver fejlfindingstrin til, når systemet er i en tilstand, der forhindrer WGA i at få adgang til produkt-id'et (PID).

Validering og licensering

Validering og licensering

Microsoft Genuine Advantage ? diagnosticeringswebsted
Få hjælp til konfigurationsindstillingerne, så du kan køre valideringsprocessen.

Validering og dataindsamling
Få en forståelse for, hvad der indsamles under valideringsprocessen, og mulige årsager til valideringsfejl.

Almindelige årsager til mislykket validering
Læs om almindelige årsager og mulige løsninger til valideringsfejl.

Løsningscenter for produktsalg og licensering
Få mere at vide om produktsalgsdokumenter, oplysninger om køb og prøvesoftware, vilkår for softwarelicensering og meget mere.

Microsoft-software til beskyttelse af piratkopiering
Få mere at vide om fakta, og find ud af, hvordan du beskytter dig selv mod piratkopiering.

Rapportér piratkopiering af software
Hvis du rapporterer mistanke om overtrædelser af piratkopiering, når du opdager dem, kan det have en positiv effekt på kampen mod piratkopiering.

Få mere at vide om rapportering af piratkopiering (Engelsk indhold)
Ofte stillede spørgsmål om rapportering af piratkopiering.

Korrekte licenseringsfremgangsmåder (Engelsk indhold)
Få mere at vide om fakta om korrekt licensering og løsninger, hvis din software er ikke-licenseret eller uægte.

Kontaktpersoner

Ring til os

Telefonnummer:

man-fre kl. 8.30 - 17.00
82 333 100

Send os en mail

Mail:

Svar inden for to arbejdsdage
Send en mail til kundeservice: danmark@microsoft.com
eller send en anmodning om teknisk support i forbindelse med ægte Windows-version

Chat med os

Chat:

man-fre kl. 8.30 - 17.00

Spørg community'et

Kontakt computerproducenten

Javascript deaktiveret Det er registreret, at Javascript er deaktiveret på din maskine. Aktivér Active Scripting for at få den bedste supportoplevelse

Sidste gennemsyn : 18. december 2014