Microsoft Office en Windows Genuine Advantage support

Los Office Genuine Advantage (OGA) en Windows Genuine Advantage (WGA) activatie- of validatie problemen met legale Windows of Office software op.

Office Genuine Advantage

Office Genuine Advantage (OGA)

Het Office Genuine Advantage programma is gestopt en de toepassingen van de OGA notificatie functie zijn niet langer meer actief.

Microsoft streeft ernaar piraterij tegen te gaan en zal klanten wereldwijd die wellicht slachtoffer zijn geworden van vervalste Microsoft software blijven ondersteunen. Microsoft neemt piraterij serieus en zal gebruikers over de voordelen van het gebruik van legitieme Microsoft producten blijven voorlichten. Legitieme Microsoft software en hardware werkt zoals u dat wilt en geeft u het vertrouwen dat u de laatste product functionaliteiten en continue verbeteringen kunt gebruiken, zodat uw software optimaal blijft presteren.

Als u van mening bent dat u het slachtoffer bent geworden van vervalste software, bezoekt u dan de How to Tell website van Microsoft. Daar vindt u meer informatie over legitieme Microsoft software en hardware en hoe u kunt vaststellen of uw versie van Microsoft Office legaal is. U kunt tevens vermoedens van piraterij rapporteren, als u denkt dat uw versie van Microsoft Office niet legitiem is.

Voor meer informatie over Microsoft Office producten, kunt u de Microsoft Office website bezoeken. Als u een legitieme versie van Microsoft Office wilt aanschaffen, bezoekt u dan deMicrosoft Store.

Als u verdere vragen heeft of wanneer u hulp nodig heeft met betrekking tot dit onderwerp, neemt u dan contact met ons op voor ondersteuning. Contactinformatie vindt u terug onder het tabblad contact.

Contact opnemen

Bel ons

Telefoon

Maandag t/m vrijdag 8:00 - 18:00
02 - 503 3113

Email ons

Email

Altijd beschikbaar
Reactietijd: binnen 2 werkdagen
Stuur per online webformulier een e-mail naar de klantenservice

Of download en installeer het diagnosehulpprogramma voor Microsoft Genuine Advantage en volg de stappen op de pagina technische ondersteuning voor legitieme Windows.

Chat met ons

Chat

Vraag het de community

Schrijf ons

Microsoft België

Corporate Village
Leonardo Da Vincilaan 3
1935 Zaventem

Contacteer uw computerfabrikant

Laatst bijgewerkt : woensdag 25 september 2013