Näytä ilmoitusruutu
Näytä ilmoitusruutu Ilmoituskuvake

Windows XP:n tuki on päättynyt

Windows XP:n tuki päättyi 8.4.2014. Windows XP:lle, Office 2003:lle ja Internet Explorer 6:lle ei enää tarjota teknistä tukea. Tämä koskee myös tietokonettasi suojaavia automaattisia päivityksiä.
Suosittelemme, että päivität käyttöösi uudemman Windows-version. Jos et päivitä uudempaan versioon, tietokoneesi saattaa altistua tietoturvariskeille ja viruksille.
Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

Microsoft-tuki – tuote- ja palveluohjeita

Microsoft Store – tuotteen ostaminen tai virallisessa Microsoft Storessa käynti

Premier Support -asiakkaat

Kehittäjät – MSDN, DreamSpark, BizSpark ja WebsiteSpark

IT-ammattilaiset – TechNet-ohjelmat

Volyymikäyttöoikeudet

Microsoft-oppimisohjelmat

Viimeisin tarkistus : 19. joulukuuta 2014