Vis AlertBox
Skjul AlertBox Varsel-ikon

Støtte for Windows XP avsluttes

Siden 8. april 2014 er ikke teknisk hjelp for Windows XP, Office 2003 og Internet Explorer 6 lenger tilgjengelig, inkludert automatiske oppdateringer som hjelper til med å beskytte PCen din.
Vi anbefaler at du oppgraderer Windows til en nyere versjon. Hvis ikke, vil datamaskinen din kanskje være mer utsatt for sikkerhetsrisikoer og virus.
Klikk her for mer informasjon.

Microsofts kundestøtte – hjelp for produkter og tjenester

Microsofts kundestøtte - hjelp for generelle spørsmål

Premier Support-kunder

Partnere - finn en partner, få support eller bli med i partnernettverket

Utviklere – MSDN, DreamSpark, BizSpark og WebsiteSpark

Volumlisensiering

Siste gjennomgang : 10. oktober 2014