Artikkelin tunnus: 948465 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

JOHDANTO

Windows Vistan ja Windows Server 2008:n Service Pack 2 (SP2) tukee uusia laitteistotyyppejä ja -standardeja. Tämä Service Pack -paketti sisältää kaikki päivitykset, jotka on toimitettu Service Pack 1:n julkaisemisen jälkeen. SP2 yksinkertaistaa käyttöönottoa kuluttajien, kehittäjien ja IT-asiantuntijoiden hyödyksi.

Huomautus Tämä artikkeli koskee myös Windows Essential Business Server 2008 Standardia ja Windows Essential Business Server 2008 Premiumia.

Enemmän tietoa

Service Pack 2:n hankkiminen

Windows Vista Service Pack 2

Lisätietoja Windows Vista Service Pack 2:n hankkimisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
935791 Uusimman Windows Vista Service Packin hankkiminen

Windows Server 2008 Service Pack 2

Lisätietoja Windows Server 2008 Service Pack 2:n hankkimisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
968849 Uusimman Windows Server 2008 Service Pack -paketin hankkiminen (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen) (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Service Pack 2:n tukitiedot

Windows Vistan ja Windows Server 2008:n Service Pack 2:n (SP2) ohjatun tuen vaihtoehdot

Kun SP2 julkaistaan, pystyt hankkimaan ohjattua tukea. Jos haluat ohjattua tukea, avaa jokin seuraavista Microsoftin verkkosivustoista ja etsi tukivaihtoehdot:
Windows Vista SP2 -tuki

Windows Server 2008 SP2 -tuki

Windows Vista SP2:n yhteisötuen vaihtoehdot

Kun SP2 julkaistaan, pystyt keskustelemaan Windows Vistan ja Windows XP:n SP2:een liittyvistä ongelmista Microsoft Community -sivustossa. Voit tehdä tämän käymällä seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://answers.microsoft.com/fi-fi/windows
Huomautus Käytä Service Packin julkaisemiseen saakka Windows Vistan ja Windows Server 2008:n Service Pack 2:n TechNet-foorumia, kun haluat keskustella molempiin Service Pack -paketteihin liittyvistä ongelmista. Voit tehdä tämän seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://social.technet.microsoft.com/forums/fi-fi/itprovistasp/threads/

Windows Server 2008 SP2:n yhteisötuen vaihtoehdot

Jos haluat keskustella Windows Vistan ja Windows Server 2008:n SP2:een liittyvistä ongelmista, voit myös käyttää seuraavaa Windows Vistan ja Windows Server 2008:n SP2:n TechNet-foorumia. Voit tehdä tämän seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://social.technet.microsoft.com/forums/fi-fi/itprovistasp/threads/

SP2:n sisältö

Lisätietoja Windows Vista Service Pack 2:n sisällöstä on seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://windowshelp.microsoft.com/Windows/fi-fi/Help/e060ffa2-1a1b-4182-ad16-db9d7336b7ce1035.mspx
Voit tarkastella SP2:n julkaisutietoja seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://technet.microsoft.com/fi-fi/library/dd537674(WS.10).aspx
Voit tarkastella SP2:n sisältämiä hotfix-korjauksia ja suojauspäivityksiä seuraavassa Microsoftin verkkosivustossa:
http://technet.microsoft.com/fi-fi/library/dd335033(WS.10).aspx

Asiat, jotka tulee tietää ennen Windows Vistan ja Windows Server 2008:n SP2:n asentamista

Huomaa seuraavat seikat ennen SP2:n asentamista:
 • Asentaminen saattaa kestää yli tunnin. Jos asennat SP2:n kannettavaan tietokoneeseen, liitä kannettava tietokone pistorasiaan.
 • Tietokone käynnistyy uudelleen useita kertoja asennuksen aikana. Tallenna kaikki avoimet tiedostot ja sulje kaikki avoimet ohjelmat ennen asennuksen aloittamista.
 • Kun olet asentanut SP2:n, äänilaite tai muu laite ei ehkä enää toimi. Jos jokin laite ei toimi, asenna laitteen päivitetty ohjain. Voit asentaa äänilaitteen päivitetyn ohjaimen noudattamalla seuraavan Microsoft Knowledge Base -artikkelin ohjeita:
  948481 Windows Vista Service Pack -paketin asentamisen jälkeen ilmenevien ääniongelmien vianmääritys
  Tämän artikkelin linkki kannattaa lisätä kirjanmerkkeihin tai Suosikit-kansioon, jotta sitä voi käyttää asennuksen jälkeen.
Windows Vista Service Pack 1 (SP1) on asennettava Windows Vistaan ennen SP2:n asentamista. Jos käytät Windows Vistan Windows Update -toimintoa tai automaattista päivitystoimintoa, voit asentaa SP2:n vasta SP1:n asennuksen jälkeen.

Lisätietoja Windows Vista SP1:n asentamisesta on Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkelissa, jonka voi avata napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa:
935791 Uusimman Windows Vista Service Packin hankkiminen
Huomautus Windows Server 2008:ssa ei ole tällaista asennusjärjestysvaatimusta. Windows Server 2008 SP2 on Windows Server 2008:n ensimmäinen Service Pack -paketti.

SP2:n ennakkoversion poistaminen

SP2:n ennakkoversio on aikarajoitettu ohjelmisto. Service Pack -paketin ennakkoversio on poistettava ennen lopullisen Service Pack -version asentamista. Lisäksi kyseinen ohjelmisto ei enää toimi 1.5.2010 jälkeen. Sinun on poistettava SP2:n ennakkoversio ennen kyseistä päivämäärää.

Voit poistaa Windows Vistan ja Windows Server 2008:n SP2:n ennakkoversion noudattamalla seuraavia ohjeita:
 1. Napsauta Käynnistä
  Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
  Käynnistä-painike
  -painiketta. Kopioi ja liitä alla oleva komento Aloita haku -ruutuun (tai kirjoita komento ruutuun) ja paina ENTER-näppäintä:
  appwiz.cpl
 2. Valitse Näytä asennetut päivitykset.
 3. Valitse Microsoft Windows Service Pack (KB948465) ja valitse sitten Poista asennus.
 4. Viimeistele poisto noudattamalla ohjeita.
Lisätietoja Windows Vistan Service Pack -pakettien poistamisesta on Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkelissa, jonka voi avata napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa:
948537 Windows Vistan Service Pack -pakettien asennuksen poistaminen vianmäärityksen vaiheena (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Lisätietoja SP2:n vianmäärityksestä

 • Lisätietoja Windows Vistan tai Windows Server 2008:n Service Pack -pakettien asennusongelmien ratkaisemisesta on Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkelissa, jonka voi avata napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa:
  947366 Näyttöön tulee jompikumpi seuraavista virhesanomista, kun Windows Vista Service Pack 1:n, Service Pack 2:n tai Windows Server 2008 Service Pack 2:n erillinen paketti yritetään asentaa: "Asennus ei onnistunut" tai "Sisäinen virhe asennettaessa Service Packia".
 • Kun olet asentanut Windows Vistan ja Windows Server 2008:n SP2:n, äänilaite tai muu laite ei ehkä enää toimi. Jos jokin laite ei toimi, asenna laitteen päivitetty ohjain.
  • Voit suorittaa Windows Vistan Service Pack -pakettien asentamisesta johtuvien ääniongelmien vianmäärityksen noudattamalla seuraavan Knowledge Base -artikkelin ohjeita:
   948481 Windows Vista Service Pack -paketin asentamisen jälkeen ilmenevien ääniongelmien vianmääritys
  • Voit suorittaa Windows Vistan Service Pack -pakettien asentamisesta johtuvien laiteongelmien vianmäärityksen noudattamalla seuraavan Knowledge Base -artikkelin ohjeita:
   948187 Laiteohjain ei ole asennettuna tai laite ei toimi oikein Windows Vista Service Pack 1:n asentamisen jälkeen
 • Service Pack 2:n asentamisen Windows Vista- tai Windows Server 2008 -tietokoneeseen on havaittu haittaavan joidenkin ohjelmien toimintaa. Lisätietoja näistä ohjelmista on Microsoft Knowledge Base -artikkelissa, jonka voi avata napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa:
  969707 Ohjelmat, joiden toiminnan tiedetään heikkenevän sen jälkeen, kun Windows Vista Service Pack 2 tai Windows Server 2008 Service Pack 2 on asennettu (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen) (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Lisätietoja SP2:sta tietotekniikan asiantuntijoille

Tietotekniikan asiantuntijoiden tulee käydä seuraavassa TechNetin WWW-sivustoissa lukemassa lisätietoja Windows Vistan ja Windows Server 2008:n SP2:sta:
http://technet.microsoft.com/fi-fi/windows/dd767387.aspx
Huomautus: Jotkin Windows Vista Service Pack 2:n ja Windows Server 2008 Service Pack 2:n tietosuojatietojen versiot viittaavat virheellisesti Windows Service Pack 2:een tai Windows Server 2008 Service Pack 1:een. Kaikkien Windows Server 2008 Service Pack 1 -viittausten tulee olla Windows Server 2008 Service Pack 2 -viittauksia. Kaikkien Windows Service Pack 2 -viittausten tulee olla Windows Vista Service Pack 2 -viittauksia.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 948465 - Viimeisin tarkistus: 26. maaliskuuta 2014 - Versio: 7.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Windows Vista Service Pack 2
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Server 2008 Service Pack 2
 • Windows Server 2008 Datacenter without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Enterprise without Hyper-V
 • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
 • Windows Server 2008 Standard without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Foundation
 • Windows Web Server 2008
 • Windows Small Business Server 2008 Premium
 • Windows Small Business Server 2008 Standard
Hakusanat: 
kbtshoot kbwinvistapostrtmfix kbexpertisebeginner kbprb kbinfo KB948465

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com