ID articol: 890830 - View products that this article applies to.
Măriţi totul | Reduceţi totul

În această pagină

Rezumat

Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool ajută la eliminarea de software rău intenționat de pe computere care execută Windows 8, Windows Server 2012, Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows Server 2008 sau Windows XP.

Microsoft lansează o nouă versiune a Instrumentului de eliminare software rău intenționat în fiecare lună. După ce descărcaţi acest instrument, instrumentul se execută o singură dată pentru a verifica computerul pentru infecţie de virusare predominante specifice (inclusiv Blaster, Sasser si Mydoom) şi ajută la eliminarea orice infecţie constatată.

Acest articol conține informații despre modul în care instrumentul diferă de un produs antivirus, cum să descărcați și să executați instrumentul și ce se întâmplă atunci când instrumentul găseşte software rău intenționat pe computer. Secțiunea pentru utilizatori avansați include informații pentru administratorii IT și informații suplimentare despre cum se gestionează și executați instrumentul de eliminare Software rău intenționat.

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
2683283
Notă în conformitate cu politica Microsoft durata ciclului de viață, Windows Malicious Software Removal Tool (MSRT) va fi nu mai oferite sau acceptate în sistemele bazate pe Windows 2000 după 13 iulie 2010. Această dată coincide cu finalul fazei de Suport extins pentru Windows 2000. Pentru mai multe informații despre politica de suport pe durata ciclului, accesați Microsoft durata ciclului de viață .

Informaţii suplimentare

Instrumentul Microsoft Malicious Software Removal Tool diferă de un produs antivirus

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets folding start collapsed
Instrumentul Microsoft Malicious Software Removal Tool nu înlocuieşte un produs antivirus. Acesta este numai un instrument de eliminare în urma infecției. De aceea, recomandăm insistent să instalați și să utilizați un produs antivirus actualizat.

Instrumentul Microsoft Malicious Software Removal Tool diferă de produs anantivirus în trei moduri cheie:
 • Instrumentul elimină software rău intenționat de pe computer infectat analready. Produsele antivirus blochează fromrunning software rău intenționat pe un computer. Este semnificativ mai mult de dorit să blocheze malicioussoftware să se execute pe un computer decât să-l elimina afterinfection.
 • Instrumentul elimină numai anumite malicioussoftware larg răspândite. Ionat specific răspândit reprezintă o mică parte din totalitatea software-themalicious care există în prezent.
 • Instrumentul se concentrează pe detectarea și eliminarea de activemalicious software. Software rău intenționat activ este software rău intenționat care iscurrently execută pe computer. Instrumentul nu se poate elimina softwarethat rău intenționat nu se execută. Cu toate acestea, un produs antivirus poate efectua thistask.
Pentru mai multe informații despre protejarea computerului dvs., accesați Microsoft Safety & centrul de securitate .


Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
2683283
Notă Instrumentul Microsoft Malicious Software Removal Tool se concentrează pe detectarea și eliminarea de software rău intenționat, cum ar fi viruși, viermi și troieni numai. Nu elimină spyware. Cu toate acestea, utilizaţi Microsoft Security Essentials pentru a detecta şi elimina programe spion.
Faceți clic aici pentru a descărca Microsoft Security Essentials
Nu trebuie să dezactivați sau eliminați program antivirus când instalați Microsoft Malicious Software Removal Tool. Cu toate acestea, dacă răspândit software rău intenționat a infectat computerul dvs., program antivirus poate detecta acest software rău intenționat și poate împiedica instrumentul de eliminare l elimina atunci când se execută instrumentul de eliminare. În acest caz, utilizați program antivirus pentru a elimina software rău intenționat.

Deoarece Microsoft Malicious Software Removal Tool nu conține un virus sau un vierme, instrumentul de eliminare în sine nu ar trebui să declanșeze program antivirus. Cu toate acestea, dacă software-ul rău intenționat a infectat computerul înainte să instalați un program antivirus actualizat, program antivirus să nu detecteze acest software rău intenționat decât atunci când instrumentul încearcă să-l elimine.
Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets folding end collapsed

Cum descărcați şi executați instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat Microsoft

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets folding start collapsed
Puteţi descărca şi executa instrumentul Microsoft Malicious Software Removal Tool dacă pe computer se execută Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003 sau Windows XP.

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
2683283
Notă Nu poate descărca și executa instrumentul Dacă executați MicrosoftWindows 98, Windows Millennium Edition sau Microsoft Windows NT4.0.

Cea mai simplă metodă pentru a descărca şi executa instrumentul este activare onAutomatic actualizări. activare actualizărilor automate garantează că primiți thetool automat în fiecare lună. Dacă aveți activată caracteristica actualizări automate, youhave deja primit noi versiuni ale acestui instrument lunar. Instrumentul se execută inquiet mod decât dacă se găsește o infecție. Dacă nu au fost notificat de aninfection, nici un software rău intenționat a fost găsit care să necesite aten.

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
2683283
Notă Dacă pe computer se execută Windows XP pachet Service Pack 2 (SP2), actualizări automate este activată implicit.

Sunt sigur dacă se activează actualizările automate? Urmați acești pași pentru a determina dacă este activată actualizări automate: activa Windows Automatic Update. Pentru ca noi să activați actualizările automate pentru tine, du-te la "Repară pentru mine"secțiunea. Dacă s-ar mai degrabă activați actualizările automate personal, continuați cu "Permiteți-mi să repar singur"secțiunea.

Repară pentru mine

Pentru a remedia această problemă automat, faceți clic pe linkul remedia această problemă . Faceți clic pe executare în casetă de dialog Descărcare fișier , apoi urmați pașii din acest expert.
Reduceţi tabelulMăriţi tabelul
activare actualizărilor automateDezactivarea actualizărilor automate
Remediați această problemă
Microsoft Fix it 50362
Remediați această problemă
Microsoft Fix it 50363


Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
2683283
Notă Acest expert să fie în limba engleză numai. Însă, remedierea automată funcționează și pentru alte versiuni de limbă de Windows.

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
2683283
Notă Dacă nu vă aflați la computerul care manifestă problema, aveți posibilitatea să salvați remedierea automată pe o unitate flash sau pe un CD și apoi să o executați pe computerul care manifestă problema.

Permiteți-mi să repar singur

Pentru a activa actualizări automate personal, urmați pașii din următorul tabel pentru sistemul de operare care se execută pe computer:
Reduceţi tabelulMăriţi tabelul
Dacă pe computer se executăUrmați acești pași:
Windows 7
 1. Faceți clic pe Start
  Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
  StartButton
  , indicați spre Toate programele, și apoi faceți clic peActualizare Windows.
 2. În panou din partea stângă, faceți clic pe Changesettings.
 3. Faceţi clic pentru a instala updatesautomatically (recomandat).
 4. Sub actualizări recomandate, bifați casetă de selectare se primesc actualizările recomandate în același mod care primesc actualizări importante clickto și apoi faceți clic peOK. Dacă vi se solicită o parolă de administrator sau forconfirmation, tastați parola sau furnizați confirmarea. Treceți la Pasul 3.
Windows Vista
 1. Faceți clic pe Start
  Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
  StartButton
  , indicați spre Toate programele, și apoi faceți clic peActualizare Windows.
 2. În panou din partea stângă, faceți clic pe Changesettings.
 3. Faceţi clic pentru a instala updatesautomatically (recomandat).
 4. Sub actualizări recomandate, bifați casetă de selectare se includ actualizările recomandate când se descarcă, instalează sau se anunță actualizări clickto și apoi faceți clic peOK. Dacă vi se solicită o parolă de administrator sau forconfirmation, tastați parola sau furnizați confirmarea. Treceți la Pasul 3.
Windows XP sau Windows Server 2003
 1. Faceți clic pe Start, faceți clic pePanou de controlși apoi faceți clic pe andMaintenance de performanță.
 2. Faceți clic pe sistem. Apare caseta de SystemProperties .
 3. Pe fila Actualizări automate , faceți clic pentru a selecta automat (recomandat) casetă de selectare isselected și apoi faceți clic pe OK.

Video: Cum să activaţi actualizările automate în Windows 7


Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets video1
UUID =beba3f86-dff1-4b23-baaa-d94f400b2d1f
Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets video2


Descărcați instrumentul de eliminare Software rău intenționat. Ce mustaccept termenii licenței pentru Software Microsoft. Termenii licenței sunt onlydisplayed pentru prima dată când accesa actualizări automate.

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
2683283
Notă După ce acceptaţi termenii licenţei o singură dată, puteţi primi versiunile viitoare ale instrumentului de eliminare Software rău intenționat fără să faceți Log pe computer ca administrator.
Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets folding end collapsed

Când instrumentul de eliminare Software rău intenționat detectează software rău intenționat

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets folding start collapsed
Instrumentul de eliminare Software rău intenționat se execută în modul silențios. Dacă detectează software rău intenționat pe computer, data viitoare când faceți conecta pe computer ca administrator de computer, se va apărea un balon în zonă de notificare pentru a anun a detectarea.

Efectuarea unei scanări complete

Dacă instrumentul găseşte software rău intenționat, vă poate solicita să efectuați o scanare completă. Vă recomandăm să efectuați această scanare. O scanare completă efectuează o scanare rapidă, apoi o scanare completă a computerului, indiferent dacă se găsește software rău intenționat în timpul scanării rapide. Această scanare poate dura câteva ore pentru a termina, deoarece acesta va scana toate unitățile fixe și amovibile. Cu toate acestea, unitățile de rețea mapate nu vor fi scanate.

Eliminarea fişierelor rău intenţionate

Dacă software-ul rău intenționat a modificat (infectat) fișiere de pe yourcomputer, instrumentul vă solicită să eliminaţi software rău intenționat de la thosefiles. Dacă software-ul rău intenționat a modificat setările browserului, vă homepagemay fi modificat automat la o pagină care oferă instrucțiuni despre cum torestore aceste setări.

Aveți posibilitatea să curățați anumite fișiere sau toate fișierele theinfected găsite de instrument. Rețineți că unele pierderi acoperire de date este possibleduring acest proces. De asemenea, Rețineți că instrumentul poate să nu pentru a restabili somefiles la starea originală, dinaintea infectării.

Mayrequest de instrumentul de eliminare să reporniți computerul pentru a termina eliminarea software-ul somemalicious, sau poate solicita să efectuați pași manuali pentru eliminarea completethe de software rău intenționat. Pentru a termina eliminarea, ar trebui să usean produs antivirus actualizat.

Raportarea informațiilor despre infecții lui Microsoft

Instrumentul de eliminare Software rău intenționat va trimite informații de bază la Microsoft dacă detectează software rău intenționat sau găsește o eroare. Aceste informații vor fi utilizate pentru urmărirea virus gradul de răspândire. Fără informații de identificare personală asociate dvs. sau computerul este trimis împreună cu acest raport.
Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets folding end collapsed

Cum să eliminați Instrumentul de Malicious Software Removal

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets folding start collapsed
Instrumentul de eliminare Software rău intenționat nu utilizează un program de instalare. De obicei, când executați instrumentul de eliminare Software rău intenționat, acesta creează un director temporar denumit aleator în unitatea rădăcină a computerului. Acest director conține mai multe fișiere și include fișierul Mrtstub.exe. În majoritatea cazurilor, acest folder se elimină automat după ce se termină executarea instrumentului sau la următoarea pornire computer. Cu toate acestea, acest folder poate nu întotdeauna șterge automat. În aceste cazuri, aveţi posibilitatea să ştergeţi manual acest folder și aceasta are efecte secundare pe computer.
Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets folding end collapsed

Cum să primiți sprijin

A proteja computerul care execută Windows împotriva programelor malware: Soluții de viruși și centrul de securitate
Soluții de securitate pentru profesioniști IT: TechNet Security depanare şi asistenţă
Ajutor pentru instalarea actualizărilor: Suport pentru Microsoft Update
Asistenţă locală în funcţie de ţară: Suport internațional.

Mai multe informații pentru utilizatorii avansați

Click aici pentru a afişa/ascunde soluţie
Microsoft DownloadCenter
Implementarea Software Removal Tool theMalicious într-o enterpriseenvironment
Cerințe preliminare pentru executarea RemovalTool de Software rău intenționat
Suport argumentele din linia de forcommand
Informații de lansare Usageand
Componenta de raportare
Rezultate posibile ale scanării
întrebări frecvente despre instrumentul SoftwareRemoval rău intenționat

Această secţiune este destinată pentru utilizatorii de calculator avansați. Dacă nu sunteţi obişnuit cu depanarea complexă, ar putea dori să cereți ajutor sau contactaţi asistenţa. Pentru mai multe informații despre cum să contactați asistența Microsoft, accesați Asistență Microsoft .

Centrul de descărcare Microsoft

Puteţi descărca manual instrumentul de eliminare Software rău intenționat de la Microsoft Download Center. Următoarele fișiere sunt disponibile pentru descărcare de la Microsoft Download Center:

Pentru sistemele de x 86 pe 32 de biți:


Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
Descărcare
Download x 86 acum pachetul MSRT.


Pentru sistemele pe 64 de biți de 64 de biți:


Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
Descărcare
Descărcați acum pachetul MSRT x 64.

Lansare 13, data: ianuarie 2015.

Pentru mai multe informaţii despre cum să downloadați fișierele Microsoft pentru suport, faceţi clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoştinţe Microsoft:
119591 Cum se obţin fişierele de suport Microsoft de la serviciile online
Microsoft a scanat acest fișier pentru viruşi. Microsoft utilizează cele mai actualizate software pentru detectarea virușilor care sunt disponibile la data la care fișierul a fost postat. Fisierul este stocat pe fermă de servere securizate care ajută la împiedicarea modificărilor neautorizate a fișierului.

Implementarea instrumentului de eliminare Software rău intenționat într-un mediu de întreprindere

Dacă sunteți un administrator IT și dorește mai multe informații despre modul de obținere implementarea instrumentului într-un mediu de firmă, faceți clic pe numărul de followingarticle pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
891716 Implementarea de Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool într-un mediu de întreprindere
Acest articol include informații aboutMicrosoft Systems Management Server (SMS), Microsoft Software Update Services(SUS) și Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA).

Cerințe preliminare pentru executarea instrumentului de eliminare Software rău intenționat

Cu excepțiile menționate, informațiile din această secțiune se aplică la moduri allthe să descărcați și executați instrumentul de eliminare Software rău intenționat:
 • Microsoft Update
 • Actualizare Windows
 • Actualizări automate
 • Centrul de descărcare Microsoft
 • Site-ul Malicious Software Removal Tool pe Microsoft.com
Pentru a executa instrumentul de eliminare Software rău intenționat, followingconditions sunt necesare:
 • Computerul trebuie să execute Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003 sau Windows XP.
 • Ce trebuie să faceți conecta la computer utilizând un cont isa membru al grupului Administratori. În cazul în care contul de conecta nu are permisiuni therequired, instrumentul se închide. Dacă instrumentul nu se execută în quietmode, se afișează o casetă de dialog care descrie eroarea.
 • Dacă instrumentul este depășit mai mult de 60 de zile, caseta de tooldisplays un dialog care recomandă că descărcați cea mai recentă versiune a instrumentului.

Suport pentru argumente în linia Către de comandă

Instrumentul de eliminare Software rău intenționat acceptă patru comandă-lineswitches:
Reduceţi tabelulMăriţi tabelul
ComutareScopul
/Qsau/quietUtilizează modul silențios. Această opțiune suprimă userinterface a instrumentului.
/?Afișează o casetă de dialog care listează comandă-lineswitches.
/NSe execută în modul detectă-numai. În acest mod, malicioussoftware va fi raportat utilizatorului dar nu va fi eliminat.
/FImpune o scanare extinsă a computerului.
/ F: YForţele extinsă o scanare de computer și automaticallycleans orice infecții găsite.

Informații de utilizare și de lansare

Când descărcați instrumentul de la Microsoft Update sau AutomaticUpdates și nu ionat pe computer, instrumentul willrun în modul silențios data viitoare. Dacă ionat pe computer, la următoarea înregistrare a administratorului pe computer, o willappear balon în zonă de notificare pentru a vă anunța de detectare. Pentru mai multe informații despre detectare, faceți clic pe balon.

Când descărcați thetool de la Microsoft Download Center, instrumentul afișează un utilizator interfacewhen se execută. Cu toate acestea, dacă dați parametrul de linia Către de comandă /Q , se va executa în modul silențios.

Informații de lansare

Instrumentul de eliminare Software rău intenționat este lansat pe secondTuesday a fiecărei luni. Fiecare lansare a instrumentului ajută la detectarea și removecurrent, software rău intenționat larg răspândit. Acest software rău intenționat includesviruses, viermi și troian cai. Microsoft de măsurare a determinethe răspândirea unei familii de software rău intenționat i de deteriorare care poate beassociated cu acesta.

Următorul tabel listează softwarethat rău intenționat, instrumentul poate elimina. Instrumentul poate să elimine orice variante cunoscute la thetime de lansare. Ionat versiunea instrumentului care firstincluded detectarea și eliminarea pentru familia de software rău intenționat.

Eachrelease a instrumentului este cumulativă. Fiecare lansare ajută nu numai detectand elimina familiile noi de software rău intenționat, de asemenea, ajută la detectarea și eliminarea de software rău intenționat de allthe tratate în versiunile anterioare. Noi variante de malicioussoftware care sunt detectate și elimină în versiunile anterioare, de asemenea, sunt abordate ineach lansare lunară.

Acest articol din baza de cunoștințe Microsoft va beupdated cu informații pentru fiecare lansare lunară, astfel încât numărul de articol therelevant rămâne aceeași. nume de sign-in fișierului vor fi modificate toreflect versiunea instrumentului. De exemplu, nume de sign-in de fișier al 2005version ianuarie este Windows-KB890830-ENU.exe și nume de sign-in de fișier al 2005version februarie este Windows-KB890830-V1.1-ENU.exe.
Reduceţi tabelulMăriţi tabelul
Familia de software rău intenționatToolversionEvaluarea severităţii curente
Win32/BerbewJanuary2005 (V 1.0)Scăzută
Win32/DoomjuiceIanuarie 2005 (V 1.0)Scăzută
Win32/GaobotIanuarie 2005 (V 1.0)Moderat
Win32/MSBlastIanuarie 2005 (V 1.0)Scăzută
Win32/MydoomJanuary2005 (V 1.0)Scăzută
Win32/monicaIanuarie 2005 (V 1.0)Scăzută
Win32/SasserJanuary2005 (V 1.0)Scăzută
Win32/ZindosJanuary2005 (V 1.0)Scăzută
Win32/KorgoFebruary2005 (V 1.1)Scăzută
Win32/NetskyFebruarie 2005 (V 1.1)Moderat
Win32/RandexFebruary2005 (V 1.1)Scăzută
Win32/ZafiFebruary2005 (V 1.1)Scăzută
Win32/BagleMarch2005 (V 1.2)Moderat
Win32/BropiaMarch2005 (V 1.2)Scăzută
Win32/GowehMarch2005 (V 1.2)Scăzută
Win32/sobruMarch2005 (V 1.2)Moderat
Win32/SobigMarch2005 (V 1.2)Scăzută
Win32 / Hackdef **April2005 (V 1.3)Moderat
Win32/MimailApril2005 (V 1.3)Scăzută
Win32/RbotApril2005 (V 1.3)Moderat
Win32/SdbotMay2005 (V 1.4) Moderat
WinNT/IsproMay2005 (V 1.4)Scăzută
WinNT/FURootkitMay2005 (V 1.4)Moderat
Win32/KelvirJune2005 (V 1.5)Scăzută
Win32/LovgateJune2005 (V 1.5)Scăzută
Win32/MytobJune2005 (V 1.5)Scăzută
Win32/SpybotJune2005 (V 1.5)Moderat
Win32/HactyJuly2005 (V 1,6)Scăzută
Win32/OptixJuly2005 (V 1,6)Scăzută
Win32/OptixproJuly2005 (V 1,6)Scăzută
Win32/PurstiuIulie 2005 (V 1,6)Scăzută
Win32/Wootbot Iulie 2005 (V 1,6)Scăzută
Win32/iulianAugust 2005 (V 1.7)Scăzută
Win32/DumaruAugust 2005 (V 1.7)Scăzută
Win32/SpyboterAugust 2005 (V 1.7)Scăzută
Win32/Zotob.AAugust 2005 a (V 1.7.1)Scăzută
Win32/Zotob.BAugust 2005 a (V 1.7.1)Scăzută
Win32/Zotob.CAugust 2005 a (V 1.7.1)Scăzută
Win32/Zotob.DAugust 2005 a (V 1.7.1)Scăzută
Win32/Zotob.EAugust 2005 a (V 1.7.1)Scăzută
Win32/Bobax.OAugust2005 O (V 1.7.1)Moderat
Win32/Esbot.AAugust 2005 a (V 1.7.1)Scăzută
Win32/Rbot.maAugust 2005 a (V 1.7.1)Scăzută
Win32/Rbot.MBAugust 2005 a (V 1.7.1)Scăzută
Win32/Rbot.mcAugust 2005 a (V 1.7.1)Scăzută
Win32/BobaxSeptembrie 2005 (V 1.8) Moderat
Win32/EsbotSeptembrie 2005 (V 1.8) Scăzută
Win32/georgescuSeptembrie 2005 (V 1.8) Moderat
Win32/vasileSeptembrie 2005 (V 1.8) Scăzută
Win32/ZotobSeptembrie 2005 (V 1.8) Scăzută
Win32/AntinnyOctombrie 2005 (V 1.9) Moderat
Win32/iulianOctombrie 2005 (V 1.9) Scăzută
Win32/MywifeOctombrie 2005 (V 1.9) Scăzută
Win32/WukillOctombrie 2005 (V 1.9) Moderat
Win32/BugbearNoiembrie 2005 (V 1.10) Scăzută
Win32/CodbotNoiembrie 2005 (V 1.10) Scăzută
Win32/MabutuNoiembrie 2005 (V 1.10) Scăzută
Win32/OpaservNoiembrie 2005 (V 1.10) Scăzută
Win32/akymNoiembrie 2005 (V 1.10) Scăzută
Win32/IRCBotDecember2005 (V 1.11)Moderat
Win32/RyknosDecember2005 (V 1.11)Scăzută
WinNT/F4IRootkitDecember2005 (V 1.11)Moderat
Win32/BofraJanuary2006 (V 1.12)Scăzută
Win32/danJanuary2006 (V 1.12)Scăzută
Win32/PariteJanuary2006 (V 1.12)Moderat
Win32/AlcanFebruary2006 (V 1.13)Moderat
Win32/BadtransFebruary2006 (V 1.13)Scăzută
Win32/EyevegFebruary2006 (V 1.13)Scăzută
Win32/MagistrFebruary2006 (V 1.13)Scăzută
Win32/AtakMarch2006 (V 1.14)Scăzută
Win32/TorvilMarch2006 (V 1.14)Scăzută
Win32/ZlobMarch2006 (V 1.14)Moderat
Win32/LockskyApril2006 (V 1.15)Moderat
Win32/ReatleApril2006 (V 1.15)Scăzută
Win32/visanApril2006 (V 1.15)Scăzută
Win32/EvamanMay2006 (V 1.16)Scăzută
Win32/grigMay2006 (V 1.16)Scăzută
Win32/plexuluiMay2006 (V 1.16)Scăzută
Win32/CissiJune2006 (V 1.17)Scăzută
Win32/FizzerJune2006 (V 1.17)Scăzută
Win32/AlemodJuly2006 (V 1.18)Moderat
Win32/ChirJuly2006 (V 1.18)Moderat
Win32/HupigonJuly2006 (V 1.18)Moderat
Win32/NsagJuly2006 (V 1.18)Scăzută
Win32/bancherAugust2006 (V 1.19)Moderat
Win32/JeefoAugust2006 (V 1.19)Moderat
Win32/BancosSeptember2006 (V 1.20)Moderat
Win32/SinowalSeptember2006 (V 1.20) Moderat
Win32/HarnigOctober2006 (V 1.21) Scăzută
Win32/PassalertOctober2006 (V 1.21) Scăzută
Win32/chiriacOctober2006 (V 1.21) Moderat
Win32/BrontokNovember2006 (V 1.22) Moderat
Win32/BeenutDecembrie 2006 (V 1.23) Scăzută
Win32/HaxdoorJanuary2007 (V 1.24) Moderat
WinNT/HaxdoorJanuary2007 (V 1.24) Moderat
Win32/StrationFebruary2007 (V 1.25)Moderat
Win32/MitgliederFebruary2007 (V 1.25)Scăzută
Win32/AlureonMarch2007 (V 1.27)Moderat
Win32/danApril2007 (V 1.28)Scăzută
Win32/RenosMai 2007 (V 1.29)Moderat
Win32/AllapleIunie 2007 (V 1.30)Moderat
Win32/BuskyJuly2007 (V 1.31)Moderat
Win32/Virut.AAugust2007 (V 1.32)Moderat
Win32/Virut.BAugust2007 (V 1.32)Moderat
Win32/ZonebacAugust2007 (V 1.32)Moderat
Win32/NuwarSeptember2007 (V 1.33)Moderat
Win32/RJumpOctober2007 (V 1.34)Moderat
Win32/ConHookNovember2007 (V 1.35) Moderat
Win32/FotomotoDecember2007 (V 1.36)Moderat
Win32/CutwailJanuary2008 (V 1.37)Moderat
Win32/LdpinchFebruary2008 (V 1.38)Moderat
Win32/VirtumondeMarch2008 (V 1.39) Moderat
Win32/VundoMarch2008 (V 1.39) Moderat
Win32/NewaccMarch2008 (V 1.39) Moderat
Win32/OderoorMai 2008 (V 1.41)Moderat
Win32/CaptiyaMay2008 (V 1.41)Moderat
Win32/CorripioJune2008 (V 1.42)Moderat
Win32/FrethogJune2008 (V 1.42) Moderat
Win32/TaterfJune2008 (V 1.42) Moderat
Win32/StorarkJune2008 (V 1.42) Moderat
Win32/TilcunJune2008 (V 1.42) Moderat
Win32/luatJune2008 (V 1.42) Moderat
Win32/CeekatJune2008 (V 1.42) Moderat
Win32/LolydaJune2008 (V 1.42) Moderat
Win32/HorstIulie 2008 (V 2.0)Moderat
Win32/MatcashAugust2008 (V 2.1) Moderat
Win32/SlenfbotSeptember2008 (V 2.2)Moderat
Win32/RustockOctober2008 (V 2.3)Moderat
Win32/FakeSecSenNovember2008 (V 2.4)Moderat
Win32/GimmivNovember2008 (V 2.4)Moderat
Win32/FakeXPADecember2008 (V 2.5)Moderat
Win32/YektelDecember2008 (V 2.5)Moderat
Win32/BanloadJanuary2009 (V 2.6)Moderat
Win32/ConfickerJanuary2009 (V 2.6)Mare
Win32/SrizbiFebruarie 2009 (V 2.7)Moderat
Win32/KoobfaceMarch2009 (V 2.8)Moderat
Win32/WaledacAprilie 2009 (V 2.9)Moderat
Win32/WinwebsecMai 2009 (V 2.10) Moderat
Win32/InternetAntivirusJune2009 (V 2.11)Moderat
Win32/FakeSpyproJuly2009 (V 2.12)Moderat
Win32/FakeReanAugust 2009 (V 2.13)Moderat
Win32/BredolabSeptembrie 2009 (V 2.14)Moderat
Win32/DaursoSeptembrie 2009 (V 2.14)Moderat
Win32/FakeScantiOctombrie 2009 (V 3.0)Moderat
Win32/FakeVimesNoiembrie 2009 (V 3.1)Moderat
Win32/PrivacyCenterNoiembrie 2009 (V 3.1) Moderat
Win32/HamweqDecembrie 2009 (V 3.2) Moderat
Win32/RimecudIanuarie 2010 (V 3.3) Moderat
Win32/PushbotFebruarie 2010 (V 3.4) Moderat
Win32/HelpudMartie 2010 (V 3.5) Moderat
Win32/MaganiaAprilie 2010 (V 3.6) Moderat
Win32/OficlaMai 2010 (V 3.7)Moderat
Win32/FakeInitIunie 2010 (V 3.8)Moderat
Win32/BubnixIulie 2010 (V 3.9) Moderat
Win32/StuxnetAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Win32/CplLnkAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Worm:Win32/Vobfus.gen!AAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Worm:Win32/Vobfus.gen!BAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Worm:Win32/Vobfus.gen!CAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Vierme: Win32 / Vobfus! dllAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Worm:Win32/Sality.auAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Virus:Win32/Sality.auAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Troian: WinNT / SalityAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Win32/FakeCogSeptembrie 2010 (V 3.11)Moderat
Win32/VobfusSeptembrie 2010 (V 3.11) Moderat
Win32/ZbotOctombrie 2010 (V 3.12) Moderat
Win32/FakePAVNoiembrie 2010 (V 3.13)Moderat
Worm:Win32/Sality.atNoiembrie 2010 (V 3.13)Moderat
Virus:Win32/Sality.atNoiembrie 2010 (V 3.13)Moderat
Win32/QakbotDin decembrie 2010 (V 3.14)Moderat
Win32/LethicIanuarie 2011 (V 3.15)Moderat
Win32/CycbotFebruarie 2011 (V 3.16)Moderat
Win32/RenocideMartie 2011 (V 3.17)Moderat
Win32/AfcoreAprilie 2011 (V 3.18) Moderat
Win32/RamniMai 2011 (V 3.19) Moderat
Win32/RorpianIunie 2011 (V 3.20) Moderat
Win32/YimfocaIunie 2011 (V 3.20) Moderat
Win32/NuqelIunie 2011 (V 3.20) Moderat
Win32/TracurIulie 2011 (V 3.21) Moderat
Win32/DursgIulie 2011 (V 3.21) Moderat
Win32/FakeSysdefAugust 2011 (V 3.22) Moderat
Win32/HilotiAugust 2011 (V 3.22) Moderat
Win32/BamitalSeptembrie 2011 (V 4.0)Moderat
Win32/KelihosSeptembrie 2011 (V 4.0) Moderat
Win32/EyeStyeOctombrie 2011 (V 4.1) Moderat
Win32/periculoaseOctombrie 2011 (V 4.1) Moderat
Win32/DofoilNoiembrie 2011 (V 4.2) Moderat
Win32/CarberpNoiembrie 2011 (V 4.2) Moderat
Win32/CridexNoiembrie 2011 (V 4.2) Moderat
Win32/HelompyDecembrie 2011 (V 4,3) Moderat
Win32/SefnitIanuarie 2012 (V 4.4) Moderat
Win32/PramroFebruarie 2012 (V 4.5) Moderat
Win32/FareitFebruarie 2012 (V 4.5) Moderat
Win32/DorkbotMartie 2012 (V 4.6) Moderat
Win32/HiolesMartie 2012 (V 4.6) Moderat
Win32/YeltminkyMartie 2012 (V 4.6) Moderat
Win32/Pluzoks.AMartie 2012 (V 4.6) Moderat
Win32/ClaretoreAprilie 2012 (V 4,7) Moderat
Win32/BocinexAprilie 2012 (V 4,7) Moderat
Win32/GamarueAprilie 2012 (V 4,7) Moderat
Win32/UnruyMai 2012 (V 4,8) Moderat
Win32/DishigyMai 2012 (V 4,8) Moderat
Win32/CleamanIunie 2012 (V 4.9) Moderat
Win32/KuluozIunie 2012 (V 4.9) Moderat
Win32/BafruzAugust 2012 (V 4.11)Severe
Win32/MatsnuAugust 2012 (V 4.11)Severe
Win32/MedfosSeptembrie 2012 (V 4.12) Severe
Win32/NitolOctombrie 2012 (V 4.13)Severe
Win32/OneScanOctombrie 2012 (V 4.13)Severe
Win32/FolstartNoiembrie 2012 (V 4.14) Severe
Win32/WeelsofNoiembrie 2012 (V 4.14) Severe
Win32/PhorpiexNoiembrie 2012 (V 4.14) Severe
Win32/PhdetDecembrie 2012 (V 4.15) Severe
Win32/GanelpIanuarie 2013 (V 4.16) Severe
Win32/LefgrooIanuarie 2013 (V 4.16) Severe
Win32/SirefefFebruarie 2013 (V 4.17)Severe
Win32/WecyklerMartie 2013 (V 4.18) Severe
Win32/BabonockAprilie 2013 (V 4.19) Severe
Win32/RedymsAprilie 2013 (V 4.19) Severe
Win32/VesenlosowAprilie 2013 (V 4.19) Severe
Win32/fakedefMai 2013 (V 4.20) Severe
Win32/VicenorMai 2013 (V 4.20) Severe
Win32/KexqoudMai 2013 (V 4.20) Severe
Win32/TupymIunie 2013 (V 4.21) Severe
Win32/SimdaSeptembrie 2013 (V 5.4) Severe
Win32/ShiotobOctombrie 2013 (V 5.5)Severe
Win32/FoidanOctombrie 2013 (V 5.5)Severe
Win32/DeminnixNoiembrie 2013 (V 5.6)Severe
Win32/NapolarNoiembrie 2013 (V 5.6)Severe
Win32/RotbrowDecembrie 2013 (V 5.7)Severe
MSIL/BladabindiIanuarie 2014 (V 5.8)Severe
VBS/JenxcusFebruarie 2014 (V 5.9)Severe
Win32/WysototMartie 2014 (V 5.10)Severe
MSIL/SpacekitoMartie 2014 (V 5.10)Severe
Win32/RamdoAprilie 2014 (V 5.11)Severe
Win32/KilimAprilie 2014 (V 5.11)Severe
Win32/MiurefPoate 2014 (V 5.12)Severe
Win32/FilcoutPoate 2014 (V 5.12)Severe
Win32/NecursIunie 2014 (V 5.13)Severe
Win32/CaphawIulie 2014 (V 5.14)Severe
Win32/BepushIulie 2014 (V 5.14)Severe
Win32/LecpetexAugust 2014 (V 5.15)Severe
Win32/ZemotSeptembrie 2014 (V 5.16)Severe
Win32/HikitiOctombrie 2014 (V 5.17)Severe
Win32/MdmbotOctombrie 2014 (V 5.17)Severe
Win32/MoudoorOctombrie 2014 (V 5.17)Severe
Win32/PlugxOctombrie 2014 (V 5.17)Severe
Win32/SensodeOctombrie 2014 (V 5.17)Severe
Win32/DerusbiOctombrie 2014 (V 5.17)Severe
Win32/TofseeNoiembrie 2014 (V 5.18)Severe
Win32/WinntiNoiembrie 2014 (V 5.18)Severe
Win32/ZoxpngNoiembrie 2014 (V 5.18)Severe
Win32/EmotetIanuarie 2015 (V 5.20)Severe
Win32/DyzapIanuarie 2015 (V 5.20)Severe
* Evaluarea se referă la evaluările de risc alertă virus care apar pe următorul site Web Microsoft:
http://www.Microsoft.com/technet/Security/Bulletin/rating.mspx
Rețineți că evaluările de risc ale ameninţărilor pot fi updatedoccasionally la cont pentru modificările în gradul de răspândire şi otherfactors.

** W32/Hackdef ascunde de obicei alte potențial unwantedsoftware pe computer. Dacă instrumentul de curățire raportează că wasdetected W32/Hackdef pe computer, vă recomandăm să executați o scanare withup la data programele antivirus și antispyware (consultațihttp://www.Microsoft.com/Security/PC-Security/spyware-prevent.aspx).Dacă doriți să vizualizați software-ul de W32/HackDef, deschideţi fişierul thelog pentru instrumentul de curățire (% Windir%\Debug\Mrt.log). Apoi, în secțiunea "Possiblescanning rezultate", găsiți linia sau liniile care notează folderul în whichWin32/Hackdef s-a găsit. În același folder, ar trebui să găsiți fișierul Win32/Hackdefconfiguration care are extensia numelui de fișier .ini. Vizualizați acest fișier trendul software-ul pe care Win32/Hackdef îl ascundea pe computer.

Orice software rău intenționat, care nu este listat în acest tabel nu este detectat și nu eliminat de instrument. Pentru a scana şi elimina alte software-ul rău intenţionate, folosiţi un produs antivirus actualizat. Pentru mai multe informații, accesați următorul site Web Microsoft Protect Your PC:
http://www.Microsoft.com/Security/scanner/en-us/default.aspx

Componenta de raportare

Instrumentul Malicious Software Removal Tool trimite informaţii la Microsoftif detectează software rău intenționat sau găsește o eroare. Informationthat specifice sunt trimise către Microsoft constau în următoarele elemente:
 • nume de sign-in de software rău intenționat care isdetected
 • Rezultate de eliminare software rău intenționat
 • Versiunea sistemului de operare
 • Setările regionale ale sistemului de operare
 • Arhitectura procesorului
 • Numărul de versiune a instrumentului
 • Un indicator care notează dacă instrumentul se execută prin Microsoft Update, Actualizare Windows, actualizări automate, centrul de descărcări sau de pe site web
 • Un GUID anonim
 • Un hash criptografic univocă (MD5) al cale și nume de fișier de fiecare fişier de software rău intenționat care se elimină din thecomputer
Dacă se pare că software-ul rău intenționat se găsește pe computer, thetool vă solicită să trimiteți informații la Microsoft dincolo de ce este listat aici.Vi se solicită în fiecare dintre aceste cazuri, și aceste informații sunt trimise onlywith acordul dvs. Informațiile suplimentare includ următoarele:
 • Fişierele suspectate a fi software rău intenționat. Thetool va identifica fișierele pentru dvs.
 • Un hash criptografic univocă (MD5) al orice filesthat suspecte sunt detectate.
Aveți posibilitatea să dezactivați caracteristica de raportare. Pentru informaţii despre cum se dezactivează componenta raportare şi cum pentru a preveni acest instrument la transmiterea de informaţii către Microsoft, consultaţi Microsoft Knowledge bază articolul
891716 Implementarea de Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool într-un mediu de întreprindere

Rezultate posibile ale scanării

După ce se execută instrumentul, există patru rezultate principale care removaltool pot fi raportate utilizatorului:
 • Nici o infecție nu a fost găsită.
 • S-a găsit cel puțin o infectare și wasremoved.
 • S-a găsit o infecție, dar nu s-a eliminat. Această resultwill se afișează dacă s-au găsit fişierele suspecte pe computer. Pentru a helpremove aceste fişiere, trebuie să utilizați un produs antivirus actualizat.
 • O infecţie a fost găsită şi parţial a fost eliminată. Tocomplete această eliminare, ar trebui să utilizați o antivirusproduct la zi.

întrebări frecvente despre instrumentul de eliminare Software rău intenționat

 • Q1: Este acest instrument semnat digital de Microsoft?
  A1: Da.
 • Întrebarea 2: Ce tipuri de informații fișierul jurnal conține?
  A2: Pentru informații despre fișierul jurnal, consultați articolul din Baza de cunoștințe Microsoft
  891716 Implementarea MicrosoftWindows Malicious Software Removal Tool într-un mediu de întreprindere
 • Întrebarea 3: Acest instrument poate fi redistribuit?
  A3: Da. Per termenii termenii licenței pentru acest instrument, instrumentul poate beredistributed. Cu toate acestea, asigurați-vă că distribuiți latestversion a instrumentului.
 • Q4: Cum ştiu că eu utilizez cea mai recentă versiune a instrumentului?
  A4: Dacă sunteți un Windows 7, Windows Vista, Windows XP, sau utilizator Windows Server 2003, utilizați Microsoft Update sau funcționalitatea Microsoft Update Automatic Updates pentru a testa dacă utilizați cea mai recentă versiune a instrumentului. Dacă ați ales să nu utilizați Microsoft Update și sunteți un Windows 7, Windows Vista, Windows XP sau Windows Server 2003 pachet Service Pack 1 (SP1) utilizator, utilizați Actualizare Windows. Sau, utilizați funcționalitatea actualizări automate Actualizare Windows pentru a vedea dacă utilizați cea mai recentă versiune a instrumentului. În plus, aveți posibilitatea să vizitați Microsoft Download Center. De asemenea, dacă instrumentul este depășit mai mult de 60 de zile, instrumentul va reaminti să căutați o nouă versiune a instrumentului.
 • Q5: Va schimba numărul de articol de baza de cunoștințe Microsoft a instrumentului cu fiecare versiune nouă?
  A5: Nu. Numărul de articol baza de cunoștințe Microsoft pentru instrument willremain 890830 pentru versiunile viitoare ale instrumentului. nume de sign-in de fișier al toolwhen este descărcat de la Microsoft Download Center se va modifica cu eachrelease pentru a reflecta luna și anul atunci când această versiune a instrumentului wasreleased.
 • Întrebarea 6: Există un mod pot solicita că noi de software rău intenționat să fie vizat în instrument?
  A6: În prezent, nu. software rău intenționat vizat în instrument isbased pe măsurători care urmăresc gradul de răspândire şi daune de malicioussoftware.
 • Întrebarea 7: Poate determina dacă s-a executat instrumentul pe un computer?
  A7: Da. Verificând o cheie de registry, aveți posibilitatea să determinați dacă s-a executat thetool pe un computer și care a fost thatwas mai recentă versiune utilizată. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a viewthe articol din baza de cunoștințe Microsoft:
  891716Implementarea MicrosoftWindows Malicious Software Removal Tool într-un mediu de întreprindere
 • Întrebarea 8: De ce nu văd instrumentul pe Microsoft Update, Actualizare Windows sau Automatic Updates?
  A8: Mai multe scenarii vă pot împiedica Vedeți onMicrosoft instrumentul de actualizare, Actualizare Windows sau actualizări automate:
  • Numai Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows Server 2003SP1 utilizatorii se oferă Instrumentul de pe Actualizare Windows sau AutomaticUpdates.
  • Dacă aţi executat deja versiunea curentă de toolfrom Actualizare Windows, Microsoft Update, Automatic Updates, sau de pe oricare dintre theother mecanisme de lansare două, el va nu fi oferit din nou Actualizare Windows orAutomatic actualizări.
  • Pentru actualizări automate, prima dată când executați thetool, trebuie trebuie să faceți Log ca membru al grupului Administratori pentru a acceptthe termenii licenței.
 • Întrebarea 9: Cum determină Microsoft Update, Actualizare Windows și Automatic Updates cui se oferă Instrumentul?
  A9: Toate Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows Server 2003 utilizatorii li se oferă instrumentul dacă următoarele condiții sunt adevărate:
  • Utilizatorii execută cea mai recentă versiune de MicrosoftUpdate sau caracteristica actualizări automate Microsoft Update.
  • Utilizatorii au executat deja versiunea curentă a instrumentului.
  Toate Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows Server 2003 SP1users se oferă Instrumentul dacă următoarele condiții sunt adevărate:
  • Utilizatorii nu execută Microsoft Update.
  • Utilizatorii execută cea mai recentă versiune de WindowsUpdate sau actualizări automate Actualizare Windows.
  • Utilizatorii au executat deja versiunea curentă a instrumentului.
 • Întrebarea 10: Privesc în fișierul jurnal, îmi comunică faptul că s-au găsit erori în timpul scanării. Cum le rezolv?
  A10:Pentru informații despre erori, consultați articolul din Baza de cunoștințe Microsoft
  891717 Cum se depanează o eroare atunci când executați Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool
 • Q11: Va re-lansați instrumentul chiar dacă nu există buletine de securitate noi pentru o anumită lună?
  A11: Da. Chiar dacă nu există buletine de securitate noi pentru o particularmonth, instrumentul de eliminare Software rău intenționat va lansa din nou cu suportul detectionand de eliminare pentru cel mai recent software rău intenționat larg răspândite.
 • Q12: Cum pot preveni acest instrument de a-mi fi oferit utilizând Microsoft Update, Actualizare Windows sau Automatic Updates?
  A12: Când vi se oferă mai întâi Malicious Software Removal Toolfrom Microsoft Update, Actualizare Windows sau actualizări automate, aveți posibilitatea să declinedownloading și executarea instrumentului refuzând termenii licenței. Acest declinecan se aplică numai versiunea curentă a instrumentului sau atât currentversion a instrumentului și tuturor versiunilor viitoare, în funcție de opțiunile care youchoose. Dacă ați acceptat deja termenii licenței și preferă nu toinstall instrumentul prin Actualizare Windows, faceți clic pentru a debifa casetă de selectare thatcorresponds cu instrumentul din iu Actualizare Windows.
 • Q13: După ce am executați instrumentul de la Microsoft Update, Actualizare Windows sau Automatic Updates, unde sunt stocate fișierele de instrumente? Pot să execut din nou instrumentul?
  A13:Când acesta este descarcat de pe Microsoft Update sau de actualizare Windows, instrumentul se execută numai o singură dată fiecare lună. Pentru a executa manual instrumentul de mai multe ori pe lună, descărcați instrumentul de la centrul de descărcări sau vizitând Microsoft Safety & centrul de securitate .

 • Pentru o scanare online a sistemului utilizând scanerul de siguranţă Windows Live OneCare, accesați Microsoft Safety Scanner .
  http://Safety.live.com
 • Q14: Pot executa acest instrument pe un computer Windows Embedded?
  A14: În prezent, instrumentul de eliminare Software rău intenționat nu este supportedon un computer Windows Embedded.
 • Q15: Executarea instrumentului necesită actualizări de securitate pentru a fi instalate pe computer?
  15: Nu. Spre deosebire de majoritatea instrumentelor de curățare s-au produs byMicrosoft, instrumentul de eliminare Software rău intenționat necesită niciun updateprerequisites de securitate. Cu toate acestea, vă recomandăm să instalaţi toate criticalupdates înainte de utilizarea instrumentului, pentru a preveni reinfectarea cu malicioussoftware care profită de vulnerabilități de securitate.
 • Q16: Pot implementa acest instrument utilizând SUS sau SMS? Este compatibil cu MBSA?
  A16: Pentru informații despre implementarea acestui instrument, consultați articolul din baza de cunoștințe Microsoft
  891716 Implementarea MicrosoftWindows Malicious Software Removal Tool într-un mediu de întreprindere
 • Q17: Am nevoie de instrumentelor de curăţire instalate anterior pentru a executa instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat?
  A17: Nu.
 • Q18: Există un grup de știri disponibil pentru a discuta despre acest instrument?
  A18: Da. Aveți posibilitatea să utilizați microsoft.public.security.virusnewsgroup.
 • Q19: De ce a apărut fereastra "Windows File Protection" atunci când am executat instrumentul?
  A19: În unele cazuri, când se găsesc anumiți viruși într-un sistem, thecleaner instrumentul încearcă să repare fișierele de sistem Windows infectate. Deși thisaction elimină software rău intenționat de la aceste fișiere, se poate declanșa, de asemenea, să caracteristică File Protection. Dacă Vedeți fereastra Windows File Protection, vă recomandăm să urmați instrucțiunile și CD-ul MicrosoftWindows. Fișierele curățate se vor restabili la starea lor originală, pre-infecție.
 • Q20: Sunt versiuni ale acestui instrument localizate disponibile?
  A20: Da, instrumentul este disponibil în 24 de limbi. Înainte de lansarea February2006, fiecare versiune localizată a instrumentului era disponibilă ca o separatedownload. Începând cu februarie 2006, instrumentul este oferit ca o multilingualdownload. De aceea, este disponibilă o versiune a instrumentului și limba theappropriate apare pe baza limbii de sistemdeoperare curent.
 • Q21: Am găsit fişierul Mrtstub.exe într-un director numit aleator pe computerul meu. Este fișierul Mrtstub.exe o componentă legitimă a instrumentului?
  A21:Instrumentul utilizează un fişier denumit Mrtstub.exe pentru anumite operaţiuni. Dacă ați verificat că fișierul este semnat de Microsoft, fișierul este o componentă legitimă a instrumentului.
 • Q22: Se poate executa MSRT în mod de siguranţă?
  A22:Da. Dacă aţi executat MSRT înainte de a porni computerul în mod protejat, accesaţi MSRT la % windir%\system32\mrt.exe. Faceți dublu clic pe fişierul mrt.exe pentru a executa MSRT, apoi urmaţi instrucţiunile instrucțiunile.

Proprietăți

ID articol: 890830 - Ultima examinare: 13 ianuarie 2015 - Revizie: 32.0
Se aplică la:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise N
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Home Premium N
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Professional N
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Starter N
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Ultimate N
 • Windows 8
 • Windows 8 Enterprise
 • Windows 8 Pro
 • Windows Server 2012 Datacenter
 • Windows Server 2012 Essentials
 • Windows Server 2012 Foundation
 • Windows Server 2012 Standard
Cuvinte cheie: 
kbmsnpartnerportal kbhowto kbacwsurvey kbsecurity kbinfo kbfixme kbmsifixme kbvideocontent kbmt KB890830 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată și poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate și articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cunoștințe în mai multe limbi. Articolele traduse automat și post-editate pot conține greșeli de vocabular, sintaxă și/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactitățile, erorile sau daunele cauzate de traducerea greșită a conținutului sau de utilizarea acestuia de către clienți. Găsiți mai multe informații despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Faceți clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 890830

Trimiteți feedback

 

Contactaţi-ne pentru mai mult ajutor

Contactaţi-ne pentru mai mult ajutor
Conectaţi-vă la Answer Desk pentru ajutor de specialitate.